Pitkästä aikaa Turussa Lentsun ja Jukan kanssa treenaamassa, mukana vain Aake.
Aake otti paikalla olot Jatsin ja Karan kanssa, makaaminen ok, samoin istuminen jossa koirat saivatkin kunnon häiriön kun joukko tyttöjä kulki aivan vierestä ohi. Tultiin tässä kohdin piilosta näkyviin. Aakella pyöri pää jonkin verran mutta istui varmasti. Lyhyt seuraaminen käskytyksellä ja kun Aaken ottaa suoraan autosta niin sehän tarkoittaa että edistäen edistäen kaikki sujuu...
    Sitten oli tarkoitus ottaa tunnari, mutta tein ison mokan ja otin ruokakupin esille jo tässä vaiheessa. Siispä Aake lähti lähetyksestä kupille jolloin jouduin kieltämään eikä jatkokaan sujunut sen paremmin - kiitos ohjaajan. Omaa ei noussut ja peli puhallettiin poikki. Tähän väliin ohjattu vasemmalle kahdella kapulalla, merkki ja nouto ok. Sitten Aakelle tauko että tunnari "nollautuisi".
    Tunnari siis uusiksi vähän toisessa paikassa ja nyt ruokakuppi pysyi visusti piilossa. Hienoa työskentelyä, joskin oli vähän epävarma ja vahvistin oman merkkaamista. Ohjattukin uudelleen, jälleen merkki hyvä ja noutokin ok. En ottanut luovutusta vaan vapautin Aaken lennosta syömään.