Vihdoinkin sain aikaiseksi siirtyä entisestä, salasanalla suojatusta treeniblogistani tähän uuteen, vapaasti luettavaan versioon. En ehkä analysoi yhtä henkilökohtaisesti ja syvällisesti treenejämme kuin ennen, mutta jotain kuitenkin :). Myös Aaken koepäiväkirja on siirretty tänne.

Lyhyen metsälenkin jälkeen treenit poikien kanssa. Ohjelmassa oli hyppynouto pk-puulla, tunnari ja ohjattu kahdella kapulalla oikealle.
Reetu aloitti hyppynoudolla, ekalla kertaa kolautti estettä joten otimme uusiksi, tämä loistavasti. Tunnarissa kapulat ympyrässä, 10+1 kpl, oma klo seitsemässä. Reetulla sopiva vire, joten työskentely hyvää, ei sotkenyt tassuillaan kapuloita ja toi oman varmasti.
Ohjatussa merkki ja nouto ok, luovutuksen jälkeen nopea vapautus ruualle.
    Aaken eka hyppynouto oli taas haaveilua, joten toinen kerta perään ja nami odottamassa - nyt hyvä vauhti. Tunnari kuten Reetulla ja työskentely varmaa. Ohjatussa ensin pelkkä merkki palkalla, sitten uudestaan merkki+lähetys. Lähti hyvin haluttuun suuntaan, mutta selvästi vilkaisi josko keskimmäinen olisi tyrkyllä. Kehuin oikean ottamisesta ja palautus oli vauhdikas, mistä nopea vapautus ruualle.