Tämän illan treenaus meni pitkälti saman kaavan mukaan kuin eilen. Reetu aloitti pk-tottiksella: seuraaminen hieno mutta ihan alussa vinkui vähän. Istuminen, maahan meno ja luoksetulo - ei moitittavaa. Otin jälleen muutaman luoksetulon lopetuksen ja siinä malttia edessä istumiseen. Eteen lähetys, palkka odottamassa kentän päässä: nyt edisti seuraamisessa joten lähetys vasta kun malttoi. Tässä välissä tuli henkilöryhmä paikalle ja pyörittiin siinä hetki. Loppuun vielä yksi luoksetulo ja maltillisesta edessä istumisesta vapautus palkalle.
    Aaken ohjelmassa seuraaminen, luoksetulo, tasamaanouto puulla ja ruutu vasemmalle. Seuraaminen oli hyvää, kuumeni kehuista niin että haukahteli ja kun luoksetulon jätössä käskin maahan niin haukahteli siinäkin. Peli seis ja uusi jättö, nyt malttoi. Luoksetulo todella nopea, mistä syystä pysäytys hieman pitkäksi - reagoi kuitenkin käskyyn heti ja stopista vapautus palkalle. Lennosta maahan (tämäkin venyi hieman) ja kutsu sivulle (todella vauhdikas).
Tässä välissä jätin Aaken maahan odottamaan ja kävin hakemassa & laittamassa palkan ruudun taakse. Ennen lähetystä otin tasamaanoudon: todella vauhdikas ja paluu jopa niin vauhdikas että meinasi juosta omin päin palkkaamaan itsensä ruutuun. Sivu-käskyllä kuitenkin kurvasi luovuttamaan kapulan. Sitten merkki, mikä oli ripeä, ja ruutuun lähetys läpijuoksuna, mikä oli varsin vauhdikas ja suoraan läpi ruudun. Aakella tänään oikein vauhti päällä ja nyt mentiin koko ajan sillä rajalla että purkautuako into haukkumisena vai ei. Onneksi ei kuitenkaan - paria poikkeusta lukuun ottamatta.
    Päivälenkillä harjoiteltiin Aaken kanssa laiskanläksyämme eli uutta istu-seiso -tekniikkaa.