Tänään siis jatkettiin vauhdikkaita treenejä ja nyt noutojen merkeissä. Ensin hyppynouto pk-kapulalla, minkä kanssa ei Reetulla ollut ongelmia. Tuuli oli ihan mieletön ja mietinkin että mahtaako tunnarista tulla mitään ja kun Reetun haistelu oli tänään vähän hosumista, se toi ensin väärän: kapulat oli rivissä ja oma toinen vasemmalta - Reetu toi kaikista vasemman puolimmaisen eli sen joka oli tuulen alapuolella omaan nähden. Lähetin hakemaan omaa uudestaan ja nyt toi sen. Vaihdoin uuden oman kapulan ja nyt laitoin sen oikeaan reunaan - Reetu malttoi paremmin ja nyt toi sen varmasti. Ohjattu oikealle: Reetu kävi taas turhan kuumana ja meinasi lähteä suoraan hakemaan vasenta. Ohjaus merkille, minkä jälkeen pelkkä merkki uudelleen palkalla. Sitten koko liike eli merkki ja nouto ja tämä meni nyt hienosti. Vapautus palkalle.
    Aakellakaan ei ollut ongelmia hyppynoudossa ja tunnarissakin (toinen vas.) malttoi haistella kunnolla vaikka joutuikin tekemään kovasti töitä siinä tuulessa: toi oman varmasti. Ohjatun merkki hyvä, samoin itse nouto. Meinasi taas juosta kapulan kanssa ohitseni odottavalle palkalle, mutta lisäkäskyllä pysähtyi luovuttamaan ja siitä nopea vapautus palkalle.
    Nyt on siis treenattu useamman päivän ajan Aaken kanssa vauhtia ja sitä on myöskin saatu. Reetu on kokenut saman siinä sivussa, mutta se ei välttämättä tokoon sitä niin kaipaisi, pk-tottiksessa siitä ei ole puolestaan ole haittaa.