Aaken kanssa tokoilemassa. Vanhan kaavan mukaan eli aika leikkipainotteisesti tehtiin ja seuraamisella aloitettiin. Ei mitään pitkää kaaviota vaan lyhyitä pätkiä josta pallo palkaksi. Luoksetulon seiso ja maahan, nämä meni hienosti. Ruutu ilman palkkaa, siis pysäyttäen, ja se meni loistavasti. Vapautus ja vietiin ruoka ruudun taakse ja uusi lähetys. Nyt kun houkutus oli suuri, tuli ensimmäisestä merkistä sellainen "jotain sinne päin" eli Aaken merkki oli jossain aivan eri paikassa kuin minun ;). Uusi lähetys ja nytkin meni nykien ruudun suuntaan mutta meni merkille yhdellä käskyllä. Siitä palkaksi salamannopea lähetys ruutuun.
Lopuksi vielä kaukoja pari settiä täydeltä matkalta ja Aake teki asennot niin hyvin kuin tässä vaiheessa vain pystyy. Nyt ei auta itku markkinoilla, liike on kesken ja nyt mennään tällä osaamisella.
    Harjoitukset ovat olleet viime aikoina aika yksipuoleisia, mutta eiköhän ensi viikosta alkaen taas ohjelma muutu monipuolisemmaksi. Ruutu näyttäisi tulleen varmemmaksi, mutta saapa nähdä miten käy kun otetaan taas ohjattu mukaan kuvioihin...