Tänään oli taas oikein kesäinen sää ja treenit vedettiin läpi koirat kieli vyön alla.
Aaken kanssa treenattiin lenkillä. Aloitettiin seuraamisella, joka tahtoi mennä edistämiseksi -> olenhan palkannut sitä viime harjoituksissa tästä pallolla, joten intoa on vähän liikaa. Namin kanssa vähän kierroksia alas ja johan löytyi oikea paikka.
Luoksetulossa seisominen ja maahanmeno, ei sivulle tuloa: molemmat pysäytykset todella hienot, samoin vauhti niiden välillä. Väliin tasamaanouto ikään kuin palkaksi leikkien. Ruutuun lähetys kuten kokeessa eli pysäytin ruutuun. Merkki hyvä, mutta vähän alkoi kuumuus ja väsymys painaa (viikonloppu vietettiin taas maalla joten Aakella tahtoo maanantai mennä voimia keräillessä). Ruutuun meno muutoin suoraviivainen ja nopea, mutta ilmeisesti ei erottanut merkkejä kunnolla ruohikosta (isot siniset ämpärit) sillä juoksi varman oloisesti ruudun viereen. Sitten ikään kuin hoksasi että tuossahan se on ja meni ruutuun. Toinen lähetys perään ja nyt läpijuoksuna palkalle. Vein Aaken merkille, en lähettänyt. Hieno ruutu, palkan jälkeen käskytin maahan ja kävelin kuvion, pysyi varmasti. Pallo taakse palkaksi.
Lopuksi kokeilin kaukoja 15m matkalta ja tekniikat on sekaisin... Tähän ei auta muu kuin aika ja treeni, vanhat liikeradat ovat niin vahvasti mielessä. Tätä kyllä hinkataan vähän joka välissä, treenien ulkopuolellakin. Otin kotona filmille parit setit ja tällä hetkellä liikkeen jama näyttää olevan huonompi kuin ennen tekniikan muuttamisen aloittamista. Kokeessa saisimme varmaan nollan...

Reetu pääsi illalla hakuilemaan. Otettiin maalimiehet etukulmiin, yksi tyhjä ja vielä yksi mm. Enempää en halunnut juoksuttaa, sillä sää oli vielä aika kuuma enkä halunnut että on lopussa läkähdyksissä. Tänään Reetu esitti parasta osaamistaan, upposi suoraan ja syvälle, myös kaikki ilmaisut olivat hienoja. Niin ikään tyhjällä upposi ja etsi alueen todella hyvin. Olikin mukavaa kun oli Reetulle vieraampia maalimiehiä ja kirjaimellisesti miehiä. On tahtonut olla aika naisvoittoisia nämä "äijät". Oman suolansa treeniin toivat suunnistajat, taisivat olla maanantairasteilla ja heitä juoksi tasaiseen tahtiin alueemme läpi. Tulipahan kunnolla sotkettu alue meille :).