Tänään idari, hyppynouto, ohjattu, tunnari ja kaukot.
Reetun idari hyvä, vanha virhe tietysti tehtiin eli seisominen hieman vino, mutta siihen pitäisi puuttua ihan eri treenissä. Nyt otti kulmat todella hyvin kun tein seuraamisosuudet ilman kikkailuja. Hyppynouto puulla kahdesti, ekalla varasti kun kapula vieri tosi kauas ja hymähdin itsekseni "ohhoh" - lähti siis siitä. En puuttunut vaan otin toisen kerran perään ja se moitteetta. Luovuttaa siis yhä noudoissa edessä, mutta en ala hiomaan sitä sen enempää tokon yhteydessä, enkä ota sivulle vaan katsotaan ensin tuleeko tälle kesälle hakukokeita.
Ohjattu oikealle ja se ihan ok, samoin tunnari: oma oli toinen vasemmalta. Tänään tämä sujui todella varmasti ja Reetun vire oli sopivan korkea eli ei liikaa. Kaukoihin jätettiin palkka yhdessä taakse ja se aiheutti sen että asentoja vaihtaessa Reetu kääntyi hiljalleen kyljittäin. En puuttunut tähän koska se tulee vain selvällä takapalkalla esille. Asentojen vaihdot hyvät, hieman pyrki istumaan seisomisesta omia aikojaan kun otin pitkän välin.

Aakella edelleen idarin kanssa sekoilua. Tänään vuorossa ensin seiso-käskyllä istumaan ja kun seisominen alkoi sujumaan niin alkoi tekemään istu-käskyllä maahan... Otin neliön kiertoa välillä ilman asentoja ja välillä pysäytyksillä ja kun sain yhden kerran onnistumaan sekä seisomisen että istumisen, menin tekemään hyppynoudot väliin. Ensin pienellä metallilla ja sekunnin tuumittuaan kapulalla tarttui siihen varmasti ja palautti ripeästi. Palkaksi sama perään puulla, ei ongelmia. Palasimme idarin pariin ja kun herra sekoilee, niin herra sekoilee... Taas yhden onnistumisen jälkeen tehtiin välillä jotain muuta (lähinnä ohjaajan mielenrauhan takaamiseksi ;)) ja nyt vuorossa oli ohjattu oikealle. Merkki hyvä ja samoin nouto + palautus. Liekö pieni tauko ohjatun treenauksessa saanut aikaan sen että pari kuukautta sitten ollut iso ongelma eli keskikapulalle pyrkiminen on menneen talven lumia...? Kop kop kop. Jälleen idarin yritystä ja nyt jo jätin palkankin kokonaan pois ettei mahdollinen liika yrittäminen vaikuttaisi. Kun ei niin ei... Siis tunnarin pariin, jossa Aakellakin oma toinen vasemmalta. Varmaa aakemaista työskentelyä. Ja idari. Nyt jo hieman valoa tunnelin päässä mutta ei paljoa kehumaan pääse. Kaukot kuten Reetunkin kanssa eli jätettiin yhdessä palkka. Todella hienot asennonvaihdot, istu-seiso sujuu upeasti uudella tekniikalla! Tämän hiominen on jäänyt vähän kesken, vielä ei voida käydä makaamaan laakereille.