Tehtiin siis kokeenomainen treeni, kaikki liikkeet yhteen pötköön lukuun ottamatta paikallaoloja ja palkkauksenkin pidin lähes nollassa tarkoittaen että Aake sai luoksetulossa ja metallinoudossa palkan. Näitä liikkeitä en halunnut jättää vahvistamatta.

Reetun seuraaminen ok, kävi hieman kuumana kuten tavallista. Idari muutoin bueno paitsi että ennakoi seisomisesta mukaan lähtöä. Luoksetulon seisautus hieno, maahan menoa ei osannut odottaa kun ei olla otettu sitä sitten viime kesän, joten se meni vähän pitkäksi vauhdista johtuen. Ruudun merkki hyvä, ruutuun meni kiertämällä oikean etumerkin. Syytä en tiedä, muuta kuin sen että ei olla aikoihin otettu tätä liikettä. Meni siis kuitenkin hienosti ruudun keskelle. Kävelin kuvion mutten kutsunut - olin kuulevinani piippausta ruudusta mutten ole varma.
Ohjattu oikealle ja tässä ei ongelmia. En jaksanut kasata estettä joten metallinouto tasamaana. Loistava suoritus, palkaksi sama puulla. Tunnarissa kapulat ympyrässä ja oma klo 7, haisteli intensiivisesti ja otti oman varmasti, mutta liikutti hieman paria kapulaa tassuillaan. Kaukot muutoin jees mutta hieman edisti, sen "en desimeter..."
Lopuksi vein palkan ruudun taakse Reetun nähden ja merkki + ruutu läpijuoksuna.

Aake aloitti seuraamisen takkuamalla, jäi yhtäkkiä jälkeen ja oli ihan "äippä hakkaa mua"- näköinen... En tajua mikä sille tuli, mutta sitten taas homma lähti kulkemaan. Kivaa seuraamista, juoksussa innostui niin että edisti ja vasemmalle kääntymisessä tuli melkein yhteentörmäys. Idari sujui tänäänkin (jee!), asennot varmat ja pysyi hyvin. Suurimmat miinukset tässä ottaa ohjaaja, jostain syystä varmistelen melkoisesti... Aake on nyt hieman paineistunut tästä liikkeestä kun se on mennyt huonosti ja se näkyy haukotteluna. Mutta se katoaa kunhan saadaan vanha suoritusvarmuus takaisin. Luoksetulon seisautukset palkalla ja ne hienosti. Ruudun merkki hyvä, samoin ruutuun meno + käskytys alas. Kävelyn aikana pysyi varmasti (mihin on kadonnut se entinen Varaslähtö-Aake?).
Ohjattu oikealle, merkki hyvä samoin nouto. Nyt alkoi Aakella kierrokset nousemaan - palkkaa!!! Metallinouto muutoin ok mutta piti kapulaa todella etuhampaillaan, ei ollut kulmurien takana. Siispä uudelleen ja nyt kunnon ote. Puulla perään. Tunnari hieno, varmaa Aaken työskentelyä (oma klo7). Kaukoissa ei reagoinut ekaan ylös-käskyyn vaan tarvitsin toisen. Tämän jälkeen asennon vaihdot ok, edisti aavistuksen ehkä sen reetumaisen desimeterin... Mutta, mutta... Tässä vaiheessa Aaken kierrokset oli jo niin korkealla että asentoja vaihtaessaan haukahti. Se oli selvää komentamista kun tehtiin näin pitkä sarja palkatta.
Myös Aakelle lopuksi ruutu läpijuoksuna palkalle, mutta kaksi merkille lähetystä meinasi mennä varaslähdöksi ruutuun, vasta kolmannella meni suoraan merkille, josta palkaksi ruutuun.

Lopuksi paikalla olot. Ensin istuminen n. 3min ja keräsin samalla kehätarpeita pois. Istuivat varmasti. Paikalla makuu oli about 6 min ja kävin välillä pujottelemassakin. Aake käänsi yhdessä vaiheessa lonkkaa ja kävin korjaamassa sen - tämän jälkeen ei liikkunut.