Ellun kanssa Marian koululla. Tänään sekä Reetu että Aake esittivät heikointa mahdollista osaamistaan. Reetu otti alkuun seuraamista ja se, myönnettäköön, oli niin hienoa etten muista milloin. Toiset liikkeet eli ruudun ja luoksetulon taso ei puolestaan vakuuttanut minua ollenkaan. Tosin ohjaajakin teki mokia joten peiliinkin on syytä katsoa. Lopuksi kaukot ennen palkalle vapautusta ja ne menivät ok.
Myös Aake sekoili. Ruutua ei löytynyt mistään ja vaikka kerran löytyikin niin toistamiseen ei sinne enää osannut vaikka heti perään lähetettiin. Niin Aakea että... Luoksetulo meni hyvin kunhan ohjaaja tajusi että siinä vauhdissa ei kevyt "odota" riitä pysäyttämään. Tarvittiin hyvin painokkaat käskyt ja sitten stopitkin olivat hyvät.
Ohjattu ei sujunut ollenkaan vaan Aake oli aivan sekaisin. Tässä onkin allekirjoittaneella pohdiskelun paikka ja kiitokset Ellulle että jaksoi kuunnella ja antoi vertaistukea :). Minun on pakko tehdä joitain kompromisseja Aaken treenauksen suhteen ja pysyä päätöksissäni eikä säätää koko ajan, vaikka niistä joudutaan maksamaan hinta sitten joissain kokeissa, mutta Aake on Aake ja mikäli haluan että meillä on mahdollisuus tuloksiin, minun on otettava tietyt riskit ja maksettava niistä :).