Koska oli niin upea keväinen ilta-aurinko, suuntasimme treenaamaan lumenkaatopaikalle meren rantaan. Edelleen puolikuntoisena voimat on vähän vähissä työpäivän jälkeen, mutta koska jo eilen vietettiin vapaata treeneistä ja pojilla meno alkoi olemaan jo hieman raisua, niin otin itseäni niskasta kiinni ja raahauduin baanalle. Onneksi pystyin nauttimaan säästä treenien lomassa.

Tänään vuorossa alkupään liikkeet eli seuraaminen, idari, luoksetulo ja ruutu.
Reetu aloitti ja ylimääräinen energia kyllä näkyi seuraamisessa, edisti ja esitti parastaan takapään käytössä. Sitähän ollaan harjoiteltu ja nyt sitten viskoi peffaansa muidenkin edestä... Idarissa palkka oikeasta asennosta ja tämä sujui hyvin. Luoksetulossakaan ei moitittavaa, otettiin vasten aurinkoa mutta se ei näyttänyt haittaavan. Ruutu oli hieno.

Aaken seuraaminen hyvää, samoin idari sujui hienosti. Luoksetulon seisautus hyvä, maahanmeno hieman venyi (mistä tämäkin nyt johtuu, hyvin sujunut liike...?). Ruutuun on haettu koko kevättalvi varmuutta ja sitä on toivon mukaan saatu, mutta toivottavasti nyt ei ala kehittymään uusi pulma: Aake ei olisi millään malttanut mennä merkille, vasta kolmannella malttoi juosta sinne suoraan. Tästä palkaksi ruudun läpi.