Tänään otettiin kaikki yksilöliikkeet jaettuna kahteen osaan kuten kokeessa. Reetu aloitti seuraamisella, idarilla, luoksetulolla ja ruudulla. Seuraaminen oli sitä mitä Reetu tällä hetkellä tekee, hieman liian innokasta. Idarin seisominen ja istuminen ok, maahan menossa jäi istumaan. Ohjaajan moka, toisella yrityksellä ok. Luoksetulon seisautukset nopeat ja hyvät. Ruudun merkki hyvä, kuten myös ruutuun meno. Tänään ei pyritty luoksetulon lähtöpaikalle, onneksi. Ruudussa käskin Reetun maahan ja kävelin kuvion, en kutsunut. Pysyi hiljaa.

Aaken seuraaminen hyvää, samoin idari sujui ja asennot otettiin kuten pitääkin - ohjaaja osasi siis käskyttää oikein. Luoksetulon seisominen hyvä, maahan meno pitkä eli ei mitään uutta tässäkään. Ruudun merkki ok, otin kuitenkin vielä saman uudelleen. Ruutuun lähetys hyvä, eikä Aakekaan pyrkinyt luoksetulon jätölle, taitaa katsoa todella tarkkaan miten Reetu treenaa ;). Käskytys maahan ja pysyi hyvin kuvion ajan.

Sitten Reetu uudelleen kehään loppuja liikkeitä tekemään. Sattui näkemään odottavan palkan ja alkoi heti piippaamaan... Ohjattu vasemmalle: merkki hyvä, samoin nouto todella varma. Metallihyppy keskikokoisella meni todella hyvin sekin ja siitä palkaksi sama puulla. Tunnarissa kapulat ympyrässä, oma klo 5: haisteli hyvin ja otti oman varmasti, tosin liikutti jälleen kapuloita tassuillaan. Kaukoissa otettiin seisomisen kestoa kun pyrkii vaihtamaan asentoa omin päin. Maasta seisomaan ja siinä pysymistä. Takaisin maahan ja ylös ja pysymistä. Vielä kerta kiellon päälle ja vapautus palkalle.

Aaken ohjattu oikealle. Merkki ok mutta jäi aavistuksen kauas merkistä. Oli 2m säteen sisällä mutta otin kuitenkin merkin uudelleen - nyt meni ihan viereen. Lähtö noutoon hyvä, kapulan poimittuaan lähti kuitenkin tsekkaamaan keskimmäistä jolloin kutsuin ja palauttikin kapulan hienosti. Mieli teki ottaa ohjattu uudelleen mutta maltoin mieleni. Metallihyppy pienellä kapulalla - muutoin ok mutta poimi aika varoen. Tämä johtunee siitä että pieni kapula on ikävä ottaa suuhun hiekka-alustalta, sama juttuhan se on Reetullakin. Palkaksi sama puulla ja nouto itse ok, hypyssä kynnet napsuivat esteeseen mennen tullen. Tunnari varmaa Aakea, oma oli klo 7. Kaukoissa eka maasta ylös loikattiin eteenpäin, jolloin kävin jättämässä uudelleen. Tehtiin kolme sarjaa aloituksia maasta ylös ja pari muuta asentoa, pysyi aika hyvin paikallaan.

Nyt on kaikki tehty mitä huomisen eteen pystyy tekemään, loppu on onnen kauppaa. Nauroin Maijulle että minulla ei ole paineita huomisen suhteen kun eihän se voi mitenkään olla mahdollista edes tilastollisesti että toisestakin kokeesta tulisi ykkönen, voidaan siis ihan rauhassa mennä tekemään se mitä osataan ja jahdataan tulosta sitten myöhemmin.