Tänään oli vain Aake matkassa, muut olivat menneet maalle jo etukäteen. Ohjelmassa alkupään liikket, myös paikallaolot. Koska kentällä oli pk-treenaajia, menimme aika kauas perälle tekemään omiamme ja siellä heinä oli jo ehtinyt kasvaa aika pitkäksi ja tupsuiseksi. Se siis toi oman lisänsä harjoitteluun.
Ensin jätin Aaken paikalla istumiseen lähelle koppeja ja menin sillä aikaa aloittamaan kehän rakentamista. Välimatkaa tuli paljon, varmaan 70-80 m ja istumisaika oli noin 5 min - Aake istui sen hienosti. Hain sen pois ja jätin "kehän" laidalle paikalla makuuseen siksi aikaa kun tein kehän valmiiksi. Makaamista tuli sitäkin noin 5 min, eikä siinä ollut ongelmia.
Aloitettiin sitten seuraamisella, mikä menikin hyvin normaalia ja hidasta käyntiä, mutta juoksussa jäi turhan taakse. En tiedä johtuiko jäniksen papanoista vai epätasaisesta alustasta vai mistä, mutta tähän sitten haimme vauhtia pallon kanssa.
Idari alkoi taas huonosti vasta kolmannella kerralla jäi seisomaan istumisen sijasta. Jatkossa istuminen ja maahan sujuivat hyvin, joten otimme vielä kierroksen pelkkää seisomista. Se meni hyvin.
Luoksetulon seisominen hieno, maahan venyi jälleen.
Ruudussa sitten jatkui vauhtitreenien "anti" eli Aake oli sitä mieltä että merkin kautta kiertäminen vain hidastaa ruutuun menoa ja meni itse määrittelemälleen merkille noin 5m merkistä ruutuun päin... Otetiin vielä pari-kolme merkkiä ja ne kaikki olivat enemmmän tai vähemmän kiertelyä ja kaartelua kun Aake olisi niin kovin halunnut painella suoraan ruutuun. Lopulta tuli yksi hyvä merkille meno ja siitä lähetys ruutuun. Nyt jostain syystä kuitenkin meni ruudun vierestä eikä välistä, joten kutsuin Aaken takaisin koska en halunnut sen saavan palkkaa huonosta suorituksesta. Vein merkille ja uusi lähetys ja nyt hyvä läpijuoksu. Käskytin maahan ja kävelin kuvion ja Aake pysyi hyvin. Jätettiin palkka uudelleen ja tehtiin uusi merkki + ruutu ja nyt hyvin.
Tämän jälkeen palattiin idariin, jossa otettiin yksi seisominen ja se onnistui.
Lopuksi kaukoja ja nyt keskityttiin ei-edistämiseen, alkaa paniikki iskemään kun koe on tosiaankin lauantaina ja vieno toive olisi että saataisiin tästäkin liikkeestä pisteitä...