Tänään treffattiin Ellun ja Maijun kanssa Perttelissä. Mentiin jonkun vanhan koulun pihalle, nimi meni ohi korvien...
Reetu oli mukana vain koska senkin oli saatava päivän aktiviteettinsa, enkä ehtinyt lenkittää sitä. Se aloitti luoksetulolla jossa pelkkä maahan+palkka. Loistava vauhti ja pysäytys samoin. Ruutu otettiin pariin otteeseen niin että käskytin maahan: merkki loistava, samoin ruutuun menot. Lopuksi vielä ruutu läpijuoksuna. Nyt käytin myös lelupalkkaa ja pysyi hiljaa. Loppuun muutama merkiltä toiselle ohjaus ja Reetulla oli kivaa.

Aake aloitti parilla ruutuun lähetyksellä, ne menivät tänään hienosti! Sitten tunnari, ekalla kerralla oli niin kova vauhti päällä ettei malttanut haistella kunnolla vaan meni kapuloita ees taas useamman kerran ennenkuin otti oman. Toisella kerralla vire sopivampi ja oma nousi varmalla työskentelyllä.
Ohjatun oikealle otin liian vaikeasti (Aakehan ei kauheasti seuraa kapuloiden vientiä). Merkin vieressä oli ruudun lähetyspaikka sekä siitä oikealle ruudun merkki. Aake sekoili mitä piti tehdä ja meni lähetyksessä merkiltä merkille. Kävin kädestä pitäen ohjaamassa noutoon ja toikin sitten. Vielä pari kertaa uudelleen ja nyt nouti ok. Tämä räpellys oli ihan allekirjoittaneen oma moka liian vaikean harjoituksen vuoksi. No, kokeessa voi tulla mitä vain vastaan mutta tarttis muistaa omat rajat.
Luoksetuloa otettiin apuohjaajan kanssa joka hoiteli palkan näkyville aina tarvittaessa. Eka seisominen tooodella pitkäksi, käskynikin oli aika hento. Uusi yritys ja tomerampi käsky, pysähtyi kuin seinään. Vapautus palkalle ja uusi kutsu, käskytys maahan ja vapautus palkalle. Tämä meni ihan hyvin ja otettiin sama uudestaan. Sitten vielä yksi ruutuun lähetys ja se oli tällä kertaa todella upea! Ruuan annoin luoksetulon seisautuksesta. Hieno treeni, ainoa kuka mokaili oli ohjaaja.