Maijun kanssa ohjasimme toisiamme (lue: huutelimme hulluna "käsky, käsky"). Meidän poikien ohjelmassa oli tänään tunnari, ohjattu vasemmalle, idari ja ruutu oikealle. Niin, kyllä olen uskaltautunut sekoittamaan järjestystä Aakenkin kanssa ;).
Reetu aloitti tunnarilla ja työskentely oli nopeaa mutta tarkkaa. Ohjatussa merkki hyvä, lähetyksessä lähti keskimmäiselle mikä oli iso pk-kapula. Seis+ohjaus ja nouti vasemman. Mistähän Reetu on saanut päähänsä tuon keskimmäisen...? Toinen kerta perään ja se aivan loistava.
Idarissa seurattiin pätkiä ilman asentoja ja välillä otettiin ne. Reetu teki hienoa työtä, oikein naurattaa sen takapään käyttö kulmissa, treeni on tehnyt tehtävänsä ja peffa tosiaankin lentää.
Ruudussa ensin yksi pelkkä merkki ja sen jälkeen merkki + ruutu. Tämä meni hienosti ja otettiin vielä yksi merkki-ruutu yhdistelmä ja ruudussa iso palkka.

Aake oli kuumentunut autossa niin paljon että kun otettiin tunnari ekana niin haisteli aika hosuen. Tehtiin liike kahdesti ja toi oman hyvin molemmilla kerroilla, mutta tosiaan ei rauhoittunut haistelemaan kuten yleensä.
Ohjatun ekassa merkissä kaarsi vahvasti oikealle (ruutu oli viistosti oikealla) mutta meni merkille. Otin uuden lähetyksen ja nyt merkki ok. Nouto hyvä, vähän kaarsi keskimmäistä kohti. Toinen perään ja nyt tosi varma vasemmalle lähtö merkiltä. Hyvä Aake!
Idarissa myös Aake seurasi suoria välillä ilman pysähdyksiä ja välillä taas asentojen kanssa. Tänään asennot otettiin todella superhienosti. Seuraaminen oli hieman liian innokasta, näkyi etenkin kulmissa joissa edisti.
Ruudussa alkuun pelkkä merkki, minkä jälkeen merkki+ruutu. Merkit hyvät, ruutuun menossa vähän hidasti nauhan yli mennessä. Otettiin merkki+ruutu uudelleen ja nyt molemmat tosi varmasti. Kävelin kuvion ja Aake pysyi hyvin ruudussa. Maiju kävi viemässä ison palkan ruutuun ja vein Aaken merkille ja lähetin sen ruutuun vastakkaisesta suunnasta kuin äsken, ruutu tuli siis vasemmalle. Åke hoiti homman hienosti.
Tänään oli siis oikein onnistunut treeni molemmilla pojilla, eivätkä antaneet lo:n käskyjen liiemmin häiritä.