Jälleen alkupään liikkeitä, Reetu aloitti. Seuraaminen on sellaista hieman epätarkkaa tokoa ajatellen, mutta en siis puutu pieniin kauneusvirheisiin koska vauhtia saa ollakin pk-tottista ajatellen. Idari hieno, samoin luoksetulo. Ruudun eka merkki hyvä, lähetyksessä lähti ensin kohti luoksetulon lähtöä -> seis + uusi ohjaus ja korjasi hienosti ruutuun! Vein merkille ja otettiin pelkkä lähetys, tämä hieno. Sitten merkki + ruutu ja edelleen hienosti, nyt kävelin kuvion. Mielestäni Reetu vinkui ruudussa, joten en kutsunut sitä. Lopuksi vein ison palkan ruutuun ja merkki + lähetys ja hienosti meni sekin.
Ollaan siis treenailtu tokoa Reetunkin kanssa ikään kuin Aaken treenien siivellä, mutta olen tässä mietiskellyt että tarttis varmaan pk-tottistakin ryhtyä ottamaan ihan aikuisten oikeesti - esineruudusta puhumattakaan... Mutta toisaalta, nyt kun Reetu on tehnyt aaketreenejä, on sen ääntely kaiken kaikkiaan vähentynyt todella paljon. Se on hyvä juttu kun Reetu kuitenkin tulee vielä kisaamaan tokossa.

Aaken seuraaminen tänään hieno, vähän liikaa vauhtia mutta se ei haitannut. Myös juoksuosuus meni todella hyvin. Idari sujui hienosti, asennot otettiin hyvin. On se vaan niin pirun tarkkaa oman äänenpainon kanssa. Luoksetulon seisominen jees, maahan meno edelleen venyi. Reagoi kyllä käskyyn heti mutta ei putoa alas vaan jarruttaa ja käy maaten, siitä venyminen. Mentiin idariin ja tehtiin yksi seisomaan jääminen, se sujui.
Ruudun kanssa sitten taas kikkailtiin. Merkkiä otettiin ensin viisi kertaa että sain Aaken menemään sinne suoraan ilman kiemuroita ruutua kohti. Kun lopulta päästiin lähetykseen asti, lähti sekin kohti luoksetulon jättöä. Tässä tulikin tenkkapoo, sillä Aaken ohjattavuus tällaisessa tilanteessa - kun se on kaukana ruudusta - on olematon. Se lähti pyrkimään takaisin kohti merkkiä ja meni lopulta aivan sekaisin. Siispä otin sen takaisin merkille ja lähetin uudestaan ja nyt meni hienosti ruutuun. Vein merkille ja pelkkä ruutuun lähetys, nyt hyvin. Toinen samanmoinen perään, kävelin kuvion ja Aake pysyi hyvin. Sitten iso palkka ruutuun ja lähetys merkille ja eipä ollut suuri yllätys että kiemurainen oli tie joka sinne vei ;). Uusi merkki ja se hyvä, lähetys ruutuun luonnollisesti hienosti.
Kunhan saamme Aaken kanssa ne tarvittavat kaksi ykköstä joskus kasaan, niin sitten ryhdytään tekemään ohjausharjoituksia - nyt en uskalla alkaa sekoittamaan sen päätä niillä, se kun on oikea putkiaivojen putkiaivo ;).