Tänään taas haettiin vauhtia, enkä puuttunut pieniin kuumenemisesta johtuviin virheisiin, suurimmat toki karsin ohjatussa pois. Näytin ennen "kehään" menoa odottamassa olevan palkan, joten ymmärrettävästi eka liike oli pahin.

Reetu aloitti ohjatulla vasemmalle. Merkille lähetyksessä haukkui ja siispä otin lähetyksen uudelleen. Nyt pieni haukahdus ja annoin jatkaa liikettä lähettämällä Reetun noutoon. Haukkui jälleen, joten liike uudelleen. Nyt sekä merkki että nouto lähes hiljaiset. Hyppynouto puulla sujui hienosti, samoin tunnari, mikä hieman yllätti minut ettei hosunut. Viimeisenä kaukot pitkillä viiveillä ja Reetu pyrki taas ennakoimaan seisomasta istumaan. Vapautus palkalle.

Aakella ohjatun eka merkille lähetys sortui sijaistoimintaan (?), Aake jäi matkan varrelle tutkimaan pientä kuoppaa, meni toki merkille uudella käskyllä. Kutsuin pois ja uusi lähetys. Nyt pyrki lähtemään suoraan noutoon vasemmalle (tietääpähän ainakin kumpi kapula pitää noutaa!), kutsuin takaisin ja kolmas kerta toden sanoi ja nyt hyvä merkki. Palkaksi lähetin noutoon lennosta. Aake meni kapulalle niin vauhdilla että se lennähti laipalleen ja se aiheutti Aakelle päänsärkyä. Hups, emme ole harjoitelleet pystyssä olevan kapulan noutamista, joten kesti hetken ennen kuin Aake osasi ottaa sen suuhunsa - inhottavat isot laipat haittasivat... Hyppynouto loistava, tunnarissa hosui kokeilemalla väärää kapulaa suuhunsa. Hylkäsi sen kuitenkin sekunnin murto-osassa ja jatkoi työskentelyä tuoden oman hienosti. Kaukot aloitin istumaan nousemisella eli sillä helpommalla ja tänään asennot otettiin loistavasti. Vapautus palkalle.