Treffattiin jälleen Maijun ja Ellun kanssa. Menin hieman etukäteen paikalle että sain treenattua Reetun kanssa ennen muiden tuloa. Tänään otettiin luoksetulo, lyhyt seuraaminen, hyppynoudot isommalla metallilla ja puulla sekä ruutu.
Jätin luoksetulossa palkan taakse Reetun nähden ja se aiheutti tietysti valtavaa ennakointia pysäytyksiin. Tiesin tämän ja en aikonut pysäyttää ollenkaan. Pari-kolme kertaa Reetu teki pysäytykset omin päin, vasta sitten malttoi juosta läpi mistä vapautus palkalle. Seuraaminen ok, eikä moitteen sijaa kummassakaan noudossa. Ruutu tehtiin pari kertaa niin että palkka oli ruudussa ja vaikka lähetys oli vasten aurinkoa ja ruutu valon ja varjon rajalla, löysi hienosti perille.

Aaken treenissä oli Ellu lo:na. Luoksetulossa molemmat seisautukset ok ja vauhtia riittää yhä hieman yli tarpeen. Seuraaminen oli edistävää, mutta Aake kävi taas turhan kuumana. Jostain syystä se on alkanut kuumenemaan treeneissä ja se tietää haukkumiskynnyksen lähestymistä / ylittämistä :(. Jos tällainen vire on koetilanteessa, niin uskon että haukku kajahtaa kehässäkin. Se siitä mykästä Aakesta.
Mutta kuumana käymisestä on hyötyäkin: otin siis metallihypyn isommalla kapulalla ja sehän on ollut Aakelle vielä suurempi yökötys kuin pieni, mutta tänään nouto oli täyden kympin suoritus. Poimi kapulan nopeasti ja varmasti ja pitikin sitä vahvalla otteella palautuksen ajan.
Ruutua otin ensin läheltä naksun kanssa, mutta se sekoitti Aaken pasmoja. Tämä treeni kuuluu kotipihalle, kentällä pitää tehdä oikeana liikkeenä. Siispä merkille lähetys ja siitä ruutuun jossa pelkkä alusta. Jälleen ruutu löytyi hienosti! Tätä pari kertaa ja sitten kävelin kuvion - Aake pysyi varmasti. Hienoa, hienoa!
Lopuksi paikalla istuminen ja nyt laitoin vähän lisähäiriötä eli Aaken ruokakipon vajaan 10 metrin päähän Aaken eteen. Se aiheutti hieman levottomuutta Aakessa ja kun olin ehtinyt olla piilossa parikymmentä sekuntia, se alkoi liikehtimään ja pian myös painautumaan makuulle. Salamannopeasti pomppasin esiin piilosta ja huusin "e-e-istu!" ja Aake korjasi takaisin istumaan (ei ehtinyt makuulle asti). Tämän jälkeen istui todella varmasti neljä minuuttia. Sinänsä hyvä että yritti makuulle, pääsinpä kertomaan sille ettei niin voi tehdä. Toivottavasti tässä käy nyt samoin kuin aikanaan paikalla makuussa, yhden kerran kun pääsi sanomaan ettei voi lähteä omille teille silloin kun huvittaa, niin homma korjautui sillä.