Tänään otettiin ohjattu vasemmalle, idari, lyhyt seuraaminen, ruutu oikealle ja lopuksi kaukot.
Reetun teki ohjatun upeasti, idarissa sen sijaan yllättäen kääntyi seisomisessa vastaan. Toisella kertaa pysyi hienosti ja lopetettiin siihen. Seuraaminen meni hyvin, ruutu tehtiin kosketusalustalla. Eka ruutu oli hieno, toisella alkoi ennakoimaan pysäytystä ja stoppasi omin päin ylitettyään etureunan - lisäkäskyllä meni ruudun taakse. Leikittiin vielä ruutuun menoa eri matkoilta. Loppuun kaukojen eka seisominen piiiiitkällä viiveellä ja vapautus palkalle.

Aakella oli vaikeuksia herätä kun joutui/pääsi suoraan autosta ohjattuun. Kapulat oli valmiina mutta kävin muka-viemässä ne ja Aake yhtälailla muka-seurasi vientiä... Eli ihan pihalla merkiltä lähtiessä että mitä pitikään tehdä... Näki ruudun vasemman kapulan takana ja meinasi sinne, seis-käskyllä meni maahan, muka-ruudussa. Olipa hieno muka-ohjattu *virn*.
Siispä aloitettiin alusta ja muka-vein kapulat uudestaan, nyt taputin oikein kunnolla laippaa että Aake herää katsomaan. Nyt nouto onnistui aivan nappiin. Idarin seisominen hieno ja pysyi kierron ajan, myös istuminen ja maahan hyvät, näiden jälkeen en kiertänyt. Seuraaminen hieman liian vauhdikasta, siis edisti. Ruutu tehtiin Aakenkin kanssa kosketusalustalla ja tänäänkin liike osattiin hienosti! Näin tehdessä vauhtia ei tosin ole aivan yhtä paljon kuin suorapalkalla, mutta eipä haittaa mikäli näin saataisiin koetilanteeseen varmempi ruutuun meno. Leikittiin ruutuun menoa eri etäisyyksiltä ja loppuun kaukojen seiso-istu-seiso josta vapautus palkalle.