Otin poikien kanssa kaikki yksilöliikkeet sääntökirjan järjestyksessä. Reetulla loistava seuraaminen, idarin asennot otin sinne väliin ja nekin ok. Luoksetulossa vauhti oli hyvä, pysäytykset hienot. Ruutu vasemmalle sujui ihan mallikkaasti, vähän suorempaan olisi voinut mennä ruudun läpi. Toisella kerralla ruutu loistava.

Aaken seuraaminen myös hienoa (se taitaa todellakin katsoa Reetusta mallia...), samoin idarin asennot. Seisomisessa kääntyi vastaan mutta toistolla ok. Luoksetulossa oli hurja vauhti ja annoinkin todella painokkaat pysäytyskäskyt kaiken varalta. Teki molemmat stopit todella nopeasti! Ruudussa ei ollut tänään ongelmia, vaan se hahmotettiin vaihteeksi hyvin. Tehtiin se kahdesti ja molemmat kerrat meni yhtä hyvin.

Aake jatkoi pienen tauon jälkeen loppuosan liikkeillä. Ohjatussa oikealle oli odotetusti ongelmia. Nyt ruutu oli niin vahvana mielessä että yritti aluksi lähteä sinne. Ei ohjautunut kapulalle vaan palasi aina takaisin merkille. Sain sen lopulta lähtemään noutoon ja vaikka toikin oikean, niin keskimmäinen palasi kummittelemaan. Tämä on täysin käsittämätöntä miten keskimmäisestä tuli yhden ainoan kerran jälkeen niin vahva Aakelle, että se pyrkii sille väkisin. Kun on päättänyt että noutaa sen, niin ei kuuntele mitään käskyjäni vaan painelee sille väkisin. Reunimmaisia kapuloita kohtaan ei moista intohimoa löydy.
Mikäli kokeessa lähtee keskimmäiselle, ajattelin että käsken Aaken maahan - jospa saisin estettyä sen aikeet niin - seis-käskyhän kaikuu kuuroille korville tuossa tilanteessa. Joka tapauksessa, saatiin pari onnistunutta ohjattua tehtyä ja lopetin siihen. Tähän hätään ei asialle voi tehdä mitään.
Hyppynouto pienellä metallilla ok, sama puulla sujui myös. Tunnari hieno, työskenteli sopivassa vireessä. Lopetettiin kaukoihin ja ne sujuivat vaihteeksi upeasti.

Reetu otti ohjatun sekä oikealle että vasemmalle ja ne sujuivat hienosti. Hyppynouto isommalla metallilla ja se oli loistava! Puukapula ei luonnollisesti tuottanut mitään pulmia. Tunnarikin suoritettiin hyvällä intensiteetillä ja varmasti. Kaukoissa jätin takapalkan ja Reetu tarjosi koko ajan maasta istumista vaikka käskin seisomaan. Siirryttiin kymmenien metrien päähän palkasta ja nyt toimi hieman paremmin mutta ei hyvin vieläkään. Otin pelkkää aloitusta eli seisomaan nousemista lähietäisyydeltä useita kertoja ja kun lopulta menin 15 metriin ja Reetu nousi hienosti seisomaan, vapautin sen palkalle. Ja sinne se kirmasikin melko vauhdilla.