Ohjelmassa oli seuraaminen, luoksetulo, ohjattu ja kaukot.
Reetulla oli tänään piipityspäivä... Sehän on ollut pitkään lähes mykkä treeneissä, mutta tänään piippausta kuului oikeastaan joka liikkeessä. Kenties asiaan vaikuttaa se, että nyt eroahdistus on hellittämässä otettaan ja kotiin jääminen alkaa taas sujumaan vanhaan tuttuun malliin (kop kop kop) ja Reetu on silminnähden rennompi olemukseltaan kaikin puolin.
Seuraaminen oli siis kyllä ihan hyvää, mutta ne inahdukset aina käännöksissä ja askeleissa häiritsivät. Luoksetulo oli hieno, seisomisesta ei palkkaa vaan vasta maahan menosta.
Ohjatussa oli kapulat viety jo valmiiksi ja nyt käytin viime viikonloppuna tekemiäni pienempiä & tummempia kapuloita. Reetulla suoriutui hienosti noudoista, ensin oikea ja sitten vasen. Kaukoissa otettiin ensin yhdessä kohtaa pelkkiä maasta seisomaan aloituksia ja sitten siirryttiin niin että iso palkka jäi taakse ja tehtiin pieni sarja josta vapautus.
Hieno treeni kaiken kaikkiaan ja erityisen mukavaa oli tosiaan nähdä Reetun rentoa työskentelyä, vaikka se sitten aiheuttaakin ääntelyä. Nyt en ihan heti puutu siihen vaan vasta sitten kun kotiin jääminen on saatu kunnolla kondikseen.

Aaken seuraaminen oli aivan huippua! Reetukin kalpeni siinä menossa. Luoksetulossa palkka sekä seisomisesta että maahan menosta: seisominen loistava, maahan taas venyi vauhdin vuoksi.
Ohjatussa pienemmät kapulat myös Aakella valmiina, ensin haettiin vasen aivan loistavasti. Oikea oli hieman vaikeampi koska viistosti oikealle ja aika lähelle jäi luoksetulon jättö. Lähtikin merkiltä jättöä kohti, mutta seis+ohjauksella nouti upeasti oikean kapulan. Hienoa, hienoa, vaikka tavoitteena onkin tehdä liike minimi käskyillä, en voi olla iloitsematta näistä onnistuneista lisäohjauksista koska ne tuottavat usein Aakelle vaikeuksia.
Kaukoissa taas ensin yhdessä kohtaa pelkkiä aloituksia, jotka välillä menivät vanhalla uudella tekniikalla ja välillä -suureksi ilokseni- uudella uudella tekniikalla eli etutassut eivät liikkuneet! Ehkä tämä saadaan sittenkin onnistumaan joskus tulevaisuudessa "täydellisesti"... Siirryttiin isolle palkalle ja kun Aake teki lyhyen sarjan liikuttamatta etutassujaan tuli vapautus.
Aake kävi todella kuumana treenin ajan ja se aiheutti kaukoihin pari terävää haukahdusta. Tämä on ihan komentelua "palkka tänne" ja johtuu siitä että olemme tehneet kaukoja suurella vahvistustiheydellä.