Viikonlopun maalaiselon ja uimakoulun - kyllä, Reetu oppi uimaan kunnolla muutaman vedon - jälkeen oli mukava lähteä treenaamaan. Aake ainakin jo kaipasi sitä, alkoi olemaan jo eilen sen näköinen että tehdään jotain :).
Aloitettiin ruututreenillä, Reetu ensin, jossa otin muutaman merkiltä ruutuun lähetyksen täydeltä matkalta ja ruudussa oli kosketusalusta. Sitten sekoitin mukaan maahan menoa ja kuvion kävelyn. Kävellessäni kohti ruutua, ekan käännöksen jälkeen, Aake nousi joten käskytin sen takaisin maahan. Kävelin kuvion uudelleen ja nyt pysyi hyvin. Reetulla ei ongelmia. Kokeillaan nyt ruutua tällä systeemillä Aaken kanssa, ei tässä ole paljoa menetettävääkään vaikkei kokeessa edelleenkään ruutu menisi niin kuin haluan. Päivän ruudut onnistuivat hyvin molemmilta pojilta!
Tämän jälkeen Reetu uudestaan "kehiin" ja nyt vuorossa idari, ohjattu ja luoksetulo. Idarissa mentiin välillä ilman pysähdyksiä ja välillä pysähdysten kanssa. Reetu otti asennot kovin vinoon, muutoin hyvä. Aake teki ihan ok. Ohjatussa oli kaksi kapulaa ja ne olin vienyt jo valmiiksi. Reetu haki ensin vasemman ja sitten oikean ja teki aivan loistavaa työtä. Aake toi vasemman upeasti, oikea tuotti hieman vaikeuksia sillä se oli aivan kiveyksen reunassa eikä Aake hoksannut sitä. Se teki lenkin mutta se oli aivan liian pieni, joten mikäli keskimmäinen olisi ollut paikallaan, se olisi noutanut sen. Uusi lähetys ja nyt lenkki oli tarpeeksi iso ja Aake huomasi kapulan. Hienoa. Vein oikean uudelleen ja loppuun helppo nouto Aakelle. Luoksetulossa en ottanut kummallekaan kuin seisomisen, josta vapautus palkalle. Reetu piti vauhdin hyvin ja seisahtuminen hieno, Aake ennakoi merkkiä hieman mutta tässä tilanteessa se ei haitannut.