Käytiin ensin lenkillä Vuohensaaressa, joten treeni vedettiin läpi kuumissaan ja kieli vyön alla.
Reetu aloitti idarilla. Asennot otettiin hienosti, mutta seuraaminen oli taas tänään vähän poissaolevaa. Luoksetulossa jätettiin ensin yhdessä palkka odottamaan ja vasta sitten mentiin tekemään liike. Seisominen hyvä, samoin maahan meno ja vauhtiakin riitti vaikka palkka pyöri mielessä. Tämän jälkeen tunnari, mikä menikin vähän turhan helposti sillä osui heti toisena oman kohdalle. Otti ja palautti sen varmasti muita enää tarkistamatta. Lopuksi kaukoja ja ne menivät tänään loistavasti, tästä vapautus palkalle.

Aaken idari oli superhyvä ja vaikka hidastelin lähestyessäni takaa, ei Aake ennakoinut liikkeelle lähtöä. Luoksetulossa kävin jättämässä palkan yhdessä Aaken kanssa, ihan vain saadakseni vauhtia pois ja pysäytykseen terävyyttä. Tiesin että tämä aiheuttaa ennakointia pysäytysmerkin kohdalla, joten kun niin sitten kävi, en antanut käskyä ennen kuin reilusti sen jälkeen. Aake muutti juoksutempoa merkin kohdalla (hei, pysäytyä mut!) muttei stopannut omin päin, joten tämä meni juuri niin kuin suunnittelin. Jes. Maahanmeno hyvä, vein palkan.
Tunnarissa Aake on näköjään alkanut seisomaan etutassut kapuloiden välissä, jolloin tassujen väliin tai taakse jäävä kapula jää helposti haistelematta. Niin nytkin ja se sattui olemaan juuri oma. Onneksi Aake ei lannistu vaan tällaisessa tilanteessa se jatkaa etsimistä hienosti. Oma löytyikin heti kun se siirtyi hieman paikaltaan ja tassujen takana ollut oma kapula tuli "esiin". Varma palautus.
Kaukot olivat tänään Aakella aivan huiput, tekniikka juuri sitä mitä haluan ja nopeat vaihdot.