Aloiteltiin jälleen paikalla ololla, Miro ja Milli makasivat, Aake istui. Kellotin 4 minuuttia ja Aake istui varmasti koko ajan.
Yksilöliikkeet aloitettiin tunnarilla ja se sujui jälleen todella vakuuttavasti. Luoksetulossa näytin Aakelle odottamassa olevan palkan ja näin ollen pysäytys kuin seinään ja vauhtiakaan ei ollut liikaa. Maahan meno tehtiin täydestä laukasta, joten jarrutusjälkiä jäi. Kävin palkkaamassa.
Ohjatun otin aivan tarkoituksella vasemmalle niin, että kapula jäi valon ja varjon rajalle, aurinko paistoi kapulan takaa ja taisi olla vähän kumparettakin. Luoksetulon jättöpaikka jäi myös vasemmalle. Ekalla merkiltä lähetyksellä Aakella ei ollut mitään hajua kapulasta kun ei taaskaan seurannut niiden vientiä vaan lähti kohti luoksetulon jättöä, eikä osannut korjata lisäohjauksellakaan. Otettiin siis uudestaan. Taas merkiltä kohti jättöä, mutta nyt sain ohjattua kapulalle. Palautus hieno. Vietiin kapulat uudestaan ja sama juttu, Aake lähti jättöä kohti, lisäohjauksella haki kapulan hienosti. Kolmas kerta toden sanoo ja nyt lähti merkiltä noutoon hienosti. Tästä superpalkka. Tämä oli vaikea harjoitus, olihan Aake saanut palkkaa juuri tätä ennen luoksetuloliikkeestä, ei ihme että jättöpaikka kiinnosti.
Lopuksi oli tarkoitus ottaa vain yksi ruutuun lähetys ja siitä viedä ruoka palkaksi, mutta eka ruutu oli taas sompailua ruutumerkkien välissä, joten otettiin vielä uudestaan. Toisella kertaa meni suoraviivaisesti ruutuun alustan luo, johon käskytin maahan ja juoksin viemään palkan.
Nyt täytyy palata vahvistamaan tuota oikeaa kohtaa ruudussa, kokeen vuoksi on tullut treenattua kokonaista liikettä turhan paljon ottaen huomioon että vasta vaihdettiin systeemiä.

Reetun kanssa vain leikin ruutua ja merkkiä narupallolla, loppuun kaukoja josta vapautus ruualle.