Aloitettiin paikalla oloilla, muut makasivat ja Aake istui. Tai siis sen piti istua, mutta hyvä kun ehdin edes piiloon asti kun se jo kävi muina miehinä maate. Kävin jättämässä sen uudelleen napakasti käskien ja nyt istui ok. Aake saattoi jäädä ekalla kerralla hieman huonoon asentoon istumaan tai sitten ei, mitään muuta syytä en keksi maahan menemiselle - tai sitten sillä oli vain evvk-asenne.
Aake jatkoi luoksetulolla ja nyt molemmat pysäytykset olivat loistavat siitä huolimatta että vauhti oli kova. Jatkettiin idarilla ja se meni myös hienosti: asennot ok, samoin odottaminen.
Ruudun merkin kanssa oli ongelmia kun olosuhteista johtuen olin laittanut sen niin että sinne piti juosta puun ohi. Treenikassin olin vielä laittanut puun toiselle puolelle... Kun muutaman puun vierellä seisomisen jälkeen Aake eteni merkille asti, kävin palkkaamassa sen. Ruutuun lähtetys hyvä, mutta äskeinen merkiltä palkkaus varmasti vahvisti sitä että Aake meni ruutuun oikean etumerkin taakse. Uudella ruutu-käskyllä meni hienosti alustan viereen - onnistuu se ohjaus edes joskus. Uusi ruutuun lähetys ja nyt sama juttu eli meni ensin etumerkin taakse ja sitten lisäohjauksella kunnolla ruutuun. Nyt kiersin kuvion ja Aake pysyi hyvin. Vielä yksi ruutuun meno ja tällä kertaa hienosti suoraan takaosaan.

Väliin otin Reetun ihan vain leikkimään tokoa. Ensin tehtiin idari, jossa annoin ajatuksissani seis-käskyn sijaan "seiso" ja niinhän siinä kävi että istumiseksi meni. Aloitettiin alusta ohjaajan skarpattua ja nyt kaikki asennot loistavat, samoin seuraaminen.
Sitten ruutua, myös Reetu seisoskeli milloin puun, milloin treenikassin vierellä. Lopulta meni merkille. Tästä ruutuun ja meni oikean puoleisten merkkien kautta, korjasi kuitenkin hyvin taakse keskelle. Vielä muutama merkki+ruutu ihan vain että Reetu sai juosta ja tehdä jotain. Leikittiin myös kaukoja ensin lelupalkalla ja sitten ruoka-sellaisella. Lelun kanssa toimi hyvin, ruuan kanssa arpoi asentoja.

Otin Aaken uudelleen "kehiin". Aloitettiin tunnarilla joka tehtiin kahdesti. Työskentely oli hätäisen oloista, mikä johtui odottavasta ruuasta, toi kuitenkin molemmilla kerroilla oman varmasti.
Sitten piti olla vuorossa helpot tasamaanoudot metallilla ja puulla... Ruoho oli pitkää (tämän takia ruutu ja merkki oli pitänyt laittaa hankalaan kohtaan) ja kun Aake ei tunnetusti kauheasti seuraa mitä tapahtuu, oli se aivan pihalla siitä missä kapula kulloinkin oli. Lisäksi kun ohjaaja käskytti ensin tunnarin noutokäskyllä niin ei kai koiraltakaan voinut paljoa parempaa suoritusta vaatia. Aake ei löytänyt kapuloita kun ne katosivat ruohikkoon, piti käydä näyttämässä missä se milloinkin oli... Palautukset sinänsä hyvät.
Loppuun vielä ruutuun lähetys ja vein sinne ruuan palkaksi. Meni hienosti suoraan takaosaan.

Olen todella väsynyt kun on monen päivän univaje alla - en tiedä miksi, olen nukkunut saman verran kuin yleensäkin mutta jostain syystä se ei ole riittänyt tällä viikolla. En tainnut olla oikein parhaassa treenivireessä, vähän kärttyinen ja juuri nyt tuntuu etten jaksa lähteä huomenna ajamaan Vehmaalle asti. Mutta ehkä huomenna kaikki tuntuu paremmalta, nyt nukkumaan hopi hopi.