Eilen tulikin treenattua sateessa, pitkästä aikaa. Tein taas vanhanaikaisen kehän, halusin kokeilla vieläkö ansa laukeaa.
Reetu aloitti lyhyellä seuraamisella, se sujui ihan kivasti. Luoksetulossa vauhti sopivan kova, stopit hienot. Ruutu tehtiin vasemmalle pari kertaa ja vaikka ensimmäisessä ruutuun lähetyksessä Reetu selvästi mietti matkalla merkiltä ruutuun että mites tuon luoksetulon jätön kanssa, niin meni kuitenkin vauhdin hidastumatta ja mutkittelematta suoraan ruutuun. Toinen lähetys loistava. Lopuksi kaukot ja vapautus palkalle.

Aake aloitti paikalla istumisella Mortin ja Miron kanssa, jotka siis makasivat. Aake istui varmasti vaikka Mortti antoi hyvää häiriötä lähtemällä paikaltaan. Vaikka se vietiin takaisin ja annettiin maahan -käsky, se ei Aakea liikuttanut. Hyvä!
Aake teki vielä lyhyemmän seuraamisen kuin Reetu ja se oli ehkä hieman liian innokasta. Luoksetulossa vauhtia hurjasti, mutta seisominen aivan super kun ohjaajakin alkaa oppia käyttämään tarpeeksi tiukkoja käskyjä. Maahanmeno oli aakemainen eli jarrutti ja meni maahan, ei pudonnut kuten haluaisin.
Ruutu tehtiin kolmesti, merkit hyvät. Ensimmäisellä ruutuun lähetyksellä lähti kohti luoksetulon jättöä, mutta jotkut asiat Aake näköjään oppii nopeasti *huoh* sillä pysähtyi itse tasan siihen kohtaan jossa viime treenissä stoppasin sen estääkseni jätölle menon... Lisäohjauksella hienosti ruutuun. Kaksi seuraavaa ruutuun menoa olivat priimat.
Kaukoissa yritti varastaa palkalle, mutta vaikken sanonut mitään, hoksasi itse ettei vapautusta tullutkaan ja jäi aloilleen. Täytynee jatkossa taas vahvistaa hurjasti lisää ensimmäistä asennonvaihtoa, vaikkei siinä tänään ongelmia ollutkaan.