Tänään treenattiin lenkin yhteydessä seuraamista, luoksetuloa ja kaukoja.
Reetun seuraaminen oli tavallistakin väljempää, mutta en jaksanut puuttua vanhan sotaratsun intoiluun. Luoksetulo takapalkalla ja tänään sekä vauhti että molemmat stopit loistavia. Kuten myös kaukot, Reetu vaihtoi asennot hienolla tekniikalla ja ilman aikailuja.

Aaken seuraaminen oli hienoa, yhdessä oikealle kääntymisessä jätätti hieman mutta todennäköisesti jonkun muun silmään se olisi näyttänyt edelleen hienolta. Olen itse aina niin kovin kriittinen...
Luoksetulossa lähdettiin pinkomaan taas korvat takana ja häntä suorana, mutta nyt ohjaaja osasi antaa riittävän painokkaat pysäytyskäskyt joten kumpikaan stoppi ei venynyt kovin paljoa.
Kaukot aivan loistavat, on jännä että vasta vähän aikaa sitten tuskastelin epätoivoissani etten saa Aakea millään oppimaan uutta tekniikkaa ja homma tuntui tervassa tarpomiselta ja sitten yhtäkkiä *plim* Aake vaan alkaa käyttämään haluamaani tekniikkaa ihan yllättäen vaikkei ole muka ymmärtänyt yhtään mitään mitä olen yrittänyt viimeiset kolme kuukautta sille opettaa.