Pitkästä aikaa Ellun ja Maijun kanssa treenaamassa. Otin poikien kanssa ohjatun oikealle, tunnarin, seuraamisen ja kaukot.
Reetun ohjattu ok, vauhtia olisi saanut olla mielestäni enemmän vaikka kyllä se kokeessa olisi riittänyt ihan hyvin. Tunnari tosi varma. Seuraamisessa alkuun intoilua - pomppimista - rauhoittui sitten ja keskittyi asiaan. Kaukoja viiveellä, huitovat lo:t yrittivät hämätä Reetua, mutta se ei vilkaissutkaan heihin päin vaan teki asennot varmasti ja ennakoimatta.

Aakella oli iso vaihde päällä, ohjatussa oli vauhtia niin että hitaampia hirvitti. On viime aikoina osunut tuo vasen noudettavaksi aika usein, joten Aakekin ajatteli että lo + ohjattu = vasen. Ennakoi merkillä siis sitä suuntaa yrittäen varastaa noutoon, mutta totteli lisäohjausta ja toi oikean hienosti. Otettiin vielä uudestaan ja se meni hyvin. Oikean kapulan takaoikealla oli ruutu, mutta se ei sekoittanut Aakea, jes.
Tunnarissa haisteli maata kapuloiden vieressä aika kauan, mikä lie siinä tuoksunut, siirtyi kapuloiden nuuskutteluun ilman erillistä käskyä ja toi oman ihan ok. Olisin toivonut keskittyneempää työskentelyä.
Seuraamisen Aake teki tänään huippuhienosti, piti paikkansa hyvin. Loppuun kaukot, eikä Aakekaan välittänyt huitovista lo:sta. Ensimmäinen vaihto maasta seisomaan tehtiin vasta kolmannella käskyllä, omassa käskytyksessäni taisi olla toivomisen varaa - varsinkin kun Aake joutui katsomaan kohti laskevaa aurinkoa. Muut vaihdot sujuivat hienosti.