Eilen mentiin pitämään perjantaitreenejä Moision koululle koska Maijun bh-ryhmä alkoi jälleen pyörimään.
Meidän pojat tekivät idarin, luoksetulon, hyppynoudon ja kaukot.
Idarissa Reetu otti asennot hienosti, seuraaminen oli pomppivaa (kun oli niin kivaa...) ja siitä johtuen ajoittain väljää. Luoksetulossa vauhti kova, seisomisessa reagoi käskyyn heti mutta vauhdista johtuen stoppi aavistuksen pitkä, maahan meno hyvä.
Hyppynouto tehtiin puulla ja kun kerran käytiin kuumana niin Reetun peffa nytkyi ylös-alas käskyä odotellessa. Itse nouto hieno. Kaukot tehtiin omien taitojen mukaan hienosti, ei-täydellisen tekniikan aiheuttama eteneminen vanha tuttu "en desimeter".

Aake ei ole tehnyt idaria sitten parin viikon takaisen kokeen, muistaakseni, ja se kyllä näkyi. Seuraaminen ajoittain väljää, seisominen ok mutta olisi saanut olla nopeampi, istuminen onnistui vasta kolmannella yrittämällä kun tarjosi sinnikkäästi seisomista, maahan meno ok. Seisomisessa ennakoi mukaan lähtöä vahvasti. Ehkä tätä pitäisi harjoitella muutenkin kuin vain uhoamalla täällä... ;)
Luoksetulossa lähti taas niin kovaa että ehdin jo pelätä ettei pysähdy, mutta ilokseni seisominen tehtiin kuin seinään. Maahan meno sen sijaan oli taas muuttunut vanhan tavan mukaiseksi, hieman turhan pitkäksi. Tehtiin muutaman pelkkä maahan meno ja saatiin siihen nopeutta.
Hyppynoudossa Aake meinasi ensin ettei hyppää ollenkaan, joten piti ottaa uusiksi. Toisella kertaa sitten mentiin hienosti esteen yli mennen tullen ja itse noutokin oli hieno. Kaukot olivat niin hienot kuin mihin Aake pystyy.