Helteinen sää jatkuu, joten meillä on hyvä syy ottaa edelleen rennosti. Otin lenkille kuitenkin ruutuvarustuksen mukaan ja pysähdyimme joen rantaan tekemään muutaman ruutuun lähetyksen. Reetu pääsi luonnollisesti aloittamaan ja Aake oli repun vieresssä paikalla makuussa sen aikaa.
Ruutu tehtiin oikealle ja Reetu oli niin innoissaan että unohti koko merkille menon. Yritti siis oikaista suoraan ruutuun, mutta parilla ohjauksella meni merkille. Tämän jälkeen merkit ja ruudut löytyivät oikeassa järjestyksessä ja kaiken kaikkiaan tehtiin liike neljästi. Yhdessä välissä kävelin kuvion ja Reetu pysyi hienosti paikallaan. Palkkasin pelkästään pallolla ja ihme kyllä se ei saanut Reetusta yhtään ääntä irti! Välillä palkka tuli merkiltä ja välillä ruudusta.
Aake makasi todella varmasti koko ajan, sitä ei pallon heittelyt häirinneet. Hienoa Aake!

Reetulle sen sijaan Aaken treenin katsominen tuotti vaikeuksia, jouduin viemään sen takaisin paikalla makuuseen tai käskyttämään alas varmaan puolen tusinaa kertaa... On se niin vaikeaa kestää kun toiselle hihkutaan "ruutu" ja heitellään palloa. Alun intoilun jälkeen Reetukin malttoi maata paikallaan ja Aake sai treenata ilman takavasemmalta sinkoavaa isäukkoa :).
Palkkasin Aaken heti ensimmäiseltä merkille lähetykseltä, mikä aiheutti sen että kun lähetin sen uudestaan - ilman palkkaa - ja siitä ruutuun, niin Aake vain pyörähti merkin ympäri katsoen mihin pallo muka lensi. Toisella lähetyksellä meni hienosti ruutuun. Tehtiin vielä kaksi merkki + ruutua ja nyt palkka vain ruudusta. Tänään ruudut sujuivat Aakelta hienosti ja vauhtiakin riitti. Nyt kun Aaken kisat on tältä vuodelta kisattu, ajattelin treenata enemmän yksittäisiä liikkeitä ja jättää kokeenomaisesti sarjassa tekemisen vähemmälle. Nyt siis keskitytään hauskan pitoon.