Helteet jatkuvat, mutta kokoonnuimme kuitenkin eilen perjantaiseen tapaan. Tein ihan lyhyen treenin: lyhyt seuraaminen, tunnari ja hyppynoudot.
Reetu pääsi yllättäen seuraamaan juoksussa ja tänään se sujui hienosti. Tunnarissa ensin hosumista oikein kunnolla, toi oman viereisen kapulan. Uudella lähetyksellä nosti oman. Vein uudelleen ja nyt oma nousi heti ekalla kerralla varmasti. Hyppynouto keskikokoisella metallilla hieno, puulla ei luonnollisesti ongelmia silläkään. Tästä vapautus palkalle.

Aaken seuraaminen hienoa, kyllä se vaan osaa kun tahtoo :). Tunnari loistava, vaikka ruoho olikin sen verran pitkää ettei kapuloita nähnyt edes lähetyspaikalta. Metallin noudossa Aake näytti porukoille miten tuore tva tekee kaiken ihan kuin vettä vaan *silmien pyörittelyä*, meinasi sekä mennen että tullen kiertää esteen muina miehinä, mutta uusilla hyppy-käskyillä teki vauhdittomat hypyt esteen yli. Asetteli myös kapulaa suuhunsa. Toisella kerralla hypyt ok, kapulaa aseteltiin edelleen. Oma kapulani on ilmeisesti sen verran painava että sitä ei nappaa mielellään ihan tuosta noin vain. Lopuksi hyppy vielä puulla ja se meni hienosti. Vapautus palkalle.