Tässä on vedetty lonkkaa ja sisäistetty Aaken tva-saavutusta muutama päivä. Tosin erittäin helteinen sää on suurin syy siihen ettei olla tehty yhtään mitään, tiistain treenitkin peruttiin kuumuuden vuoksi. Eilen illalla sitten alkoi pojilla jo tekemisen puute näkymään ja yrittivät pitää sellaista rumbaa että päätin että tänään mennään kyllä tekemään edes jotain oli sää miten kuuma tahansa.
Suunnattiin siis kohti meren rantaa olettaen että siellä olisi aavistuksen viileämpi, kuten olikin. Aavistuksen.
Tehtiin aivan helppo treeni, vain seuraamista ja kaukojen aloitus. Koska Aake ennakoi idaria sunnuntain kokeessa, laitoin idarin merkit paikoilleen ja seuraaminen tehtiin siinä neliön ympärillä pyörien.
Aloitettiin Reetun kanssa. Normaali ja hidas seuraaminen olivat hyvät, mutta juokseminen oli aivan luokatonta, laahusti perässä. Jostain syystä edes narupallo ei saanut siihen vauhtia, joten pistin sen autoon ja otin Aaken tekemään ja näyttämään mallia.
Aaken seuraaminen todella hienoa kaikissa nopeuksissa. Aluksi tehtiin suunnilleen kisakaavion mittainen seuraus, sitten lyhyitä pätkiä joista lensi narupallo palkaksi: liikkeelle lähtöä, täyskäännöstä, sivulle tuloa jne. Kuumuudesta huolimatta Aake teki todella innokkaasti, eikä idarin merkit hämänneet.
Loppuun kaukojen aloitus, Aakella se oli istuminen -> vapautus palkalle.
Reetu tuli uudestaan ja nyt sillä oli aivan eri tahti. Peruutettiin ensin useampi metri ja sitten seuraamista juoksussa. Nyt se sujui reetumaisen hienosti, kumma vaikutus kun joutuu katsomaan Aaken tekemistä ;).
Reetun kaukot aloitettiin seisomisella ja viiveen jälkeen vapautus palkalle.