Maijun kanssa lumenkaatopaikalla treenaamassa.
Aloitettiin Reetun kanssa seuraamisella: hieman edistämistä ja se vahvistui kun palkkasin välillä lelulla. Koska haluan juoksuosuuteen enemmän tempoa, on pakko palkata lelulla.
Ruutu tehtiin ensin kokeenomaisesti ilman palkkaa - en tosin kutsunut ennen kuin olin itse takaisin lähetyspaikalla: merkki hieno, samoin ruutuun meno. Malttoi odottaa ruudussa että kutsuin. Toisella lähetyksellä palkka ruudussa maahan menosta -> ok. Väliin pelkkä merkki. Seuraava ruutu menikin ennakoinniksi, pysähtyi ensin joitain metrejä ruudun eteen, en antanut uutta käskyä vaan odotin että jatkaa matkaa itse. Tekikin näin, mutta jäi kulmamerkin taakse (oli kyllä ruudussa) kun äsken sai merkiltä palkan. Odotin jälleen tovin, mutta Reetu oli omasta mielestään ruudussa eikä tehnyt elettäkään liikkuakseen. Lopulta annoin yhden ruutu-käskyn ja sillä hakeutui takaosaan. Vielä pari lähetystä ja ne hienosti suoraan takarajalle.
Lopuksi muutama kerta tunnarin piilotusta heinikkoon, mereltä käyvä navakka tuuli vaikeutti tehtävää.

Aake yritti jälleen aloittaa seuraamisensa komentamalla, tein taas selväksi etten treenaa haukkuvan koiran kanssa. Tämän jälkeen hiljaisuus vallitsikin. Seuraaminen hienoa, tosin piti paikkaa aavistuksen turhan edessä - tämän siitä saa kun nostaa kierroksia :).
Aakekin teki ekan ruudun palkatta ja kokonaisena liikkeenä, hienosti meni! Hakeutui todella hyvin ruudun takaosaan. Tämän jälkeen vielä pari toistoa jossa palkka ruudusta.
Lopuksi tunnarin piilotusta eli sitä Aaken tarvitsemaa alkeistreeniä.