Aivan aluksi pojat tekivät paikalla istumisen välissään Pirpa joka makasi. Itse jäin näkyville että pystyin tarkkailemaan Pirpan tekemisiä ja saivathan pojat vähän helpomman treenin kun ei tätä olla otettu piiiiiiitkiin aikoihin. Molemmat pojat istuivat varmasti, vaikka Aakella vähän pää pyörikin kun takana oli bh-ryhmän treenit ja piti välillä seurailla niitäkin. Reetu istui tuttuun tapaansa mölö-ilme kasvoillaan ;), yhdessä välissä jo silmätkin luppasivat. Se istuisi varmaan tuossa tilassa tunnin...

Reetu aloitti idarilla ja sehän sujui. Tehtiin kaikki pysäytykset muttei kokeenomaisesti joka sivulla vaan välillä mentiin pysähtymättä. Tämän jälkeen tavan seuraaminen vain juoksussa. Tänään piti paikkansa hyvin vertikaalisuunnassa, hypähtelystä johtuen oli ajoittain väljyyttä sivuttain.
Sitten mentiin piilottamaan tunnari kentän reunaan, nurmikkoon, ja Reetu työskenteli hyvin ja löysi kapulan nopeasti. Palautus hyvä.
Ruutu tehtiin vasemmalle. Eka merkki + ruutu hyvät. Palkkasin narupallolla joten ennakoi heittoa tuttuun tyyliin hurjasti, kun käteni meni taskua kohti niin nousi ylös. Harjoiteltiin sitten vähän malttia minun mahdollisiin pakkoliikkeisiin ennen pallon lentämistä. Tähän väliin pelkkä merkki -> ok. Toinen ruutuun lähetys oli myös hyvä ja taas vähän opeteltiin malttamista.
Lopuksi kaukojen maasta seisomaan -aloitus. Pari kertaa teki ensin niin että nousi seisomaan ja sitten ½ sekuntia seistyään meni omin päin istumaan. Kolmannella kerralla pysyi seisomassa ja tästä pienen viiveen jälkeen vapautus ruualle.

Aake teki idarin kuten Reetu. Alkuun seuraaminen oli kulmissa huonoa, mutta paransi suoritustaan aika pian. Pysähdykset olivat ok, seisomisesta ennakoi hieman mukaan lähtöä. Seuraaminen juoksussa meni hyvin.
Aaken tunnaria piilotin kentän kulmassa olevaan lehtikasaan, joutui ihan oikeasti ottamaan nenän käyttöön että kapula löytyi. Ensimmäisen kapulan etsiminen aloitettiin hieman hosumalla ja korkealla nenällä, mutta nopeasti otti nenän käyttöönsä, huomattavasti nopeammin kuin aiemmin. Siirryin hieman toiseen kohtaan ja kävin piilottamassa toisen kapulan, mutta olin siirtynyt liian vähän sillä Aake meni etsimään sitä äskeisestä kohdasta. Kävin uudelleen piilotuspaikalla mutta Aake meni yhä edelliseen kohtaan. Siirryin hieman lisää ja kävin taas piilotuspaikalla ja nyt Aake löysi kapulan nopeasti. Piilotin vielä kolmannen kapulan ja siirryin reilusti toiseen kohtaan lähettämään ja nyt kapula löydettiin pikavauhtia.
Ruutu oli aika lähellä äskeisen tunnarin lähetyspaikkaa, joten eipä ollut yllätys että ensimmäisellä ruutuun lähetyksellä Aake pinkoi sinne päin. Stoppasin ja nyt menikin suoraan maahan (ai, ai) -> ohjaus ja edelleen kohti tunnaripaikkaa -> stoppaus, meni taas maahan + ohjaus ruutuun -> nyt meni lopultakin sinne. Kävin palkkaamassa ja otin Aaken mukaan, tehtiin uusi lähetys. Merkki taas hyvä, nyt meni ruutuun suorinta tietä.
Lopuksi idearikkaasti kaukojen maasta seisomaan -aloitus, eikä Aakella ollut tässä ongelmia. Viiveen jälkeen vapautus ruualle.