Tänään treenattiin tihkusateisella ajoharjoitteluradalla, siinä hiekan puolella.
Reetun piti alunperin jäädä pois kyydistä, mutta mukaan se tuli kuitenkin, joten se pääsi tuttuun tapaan ensin "kehään". Otin aluksi superlyhyen seuraamisen, ihan vain herättääkseni sen. Into oli kova, vinkumista tuli perinteiseen tapaan käännöksissä ja askelissa. Tämän jälkeen idari. Asennot hyvät, pysyi varmasti kierroksen ajan. Mukaanotot tein niin että pysähdyin siihen vierelle ja sitten lähdettiin yhdessä liikkeelle. En siis ottanut perusasentoon vaan liikkeelle lähdettiin kulloisestakin asennosta, tosin ensin tarjosi perusasentoa seisomisessa, mutta se korjaantui ok. Asennot tehtiin: seiso, istu, maahan ja seiso. Seisominen kahdesti tuon perusasentoon pyrkimisen vuoksi.
Tämän jälkeen luoksetulo. Vauhti hyvä, mutta tarjosi ensin pari kertaa seisomisessa maahan menoa. En oikein tiedä mistä johtui, mutta epäilen että syy löytyy viime aikaisista runsaista pallo-ja keppileikeistä Petrin kanssa - niissä kun on todennäköisesti vahvistettu lähes mitä tahansa Reetun tarjoamaa toimintaa... Kolmannella kerralla upea kuin seinään seisahtuminen, maahan meno myöskin hieno.
Loppuun ruutua vasemmalle. Ekalla kerralla palkkasin myös merkiltä, halusin vähän vähentää sijaistoimintoja sinne mennessä, siis haukahtelua. Ruutuun meno hieno. Tehtiin vielä pari kertaa merkki + ruutuun lähetystä ja ne menivät ok. Kerran kävelin kuvion ja Reetu malttoi pysyä ruudussa hienosti. Yhden kerran tein niin että jätin Reetun merkille ja menin lähettämään, mutta se aiheutti taas sitä että Repe hyöri ruudussa ja tarjosi myös kulmamerkin takana seisomista. Sinänsä ei paha koska liikkui ruudussa oma-aloitteisesti yllättävän hyvin.

Herättelin myös Aaken lyhyellä seuraamisella ja tänään se esittikin hienoa osaamistaan. Idarin asennot otettiin hienosti, mistä olin iloisesti yllättynyt koska olin varma että istuminen takkuaisi. Harjoiteltiin mukaan lähdön ennakoimattomuutta samoin kuten Reetulla.
Luoksetulossa vauhti oli hyvä, seisominen oli upea (jee, alan oppimaan miten antaa käsky oikealla tavalla...), maahan meno myös ok.
Ruutuun lähetyksessä merkit eivät tuottaneet ongelmia. Ensimmäisellä ruutuun menolla meni vasemman sivun kautta sisään, mutta hakeutui hyvin takaosaan. Vahvistin kohtaa palkkaamalla alustalta. Toisella kertaa meni hienosti suoraan takarajalle. Kiersin kuvion ja pysyi ok. Loppuun tehtiin vielä niin että käytiin jättämässä narupallo ruutuun ja jätin Aaken merkille josta läpijuoksu.

Nyt kun alkaisi olla taas aikaa treenata iltaisin, niin eipä paljoa onnistu pimeyden vuoksi. Kellojen siirron takia alkaa olemaan pimeää jo viiden pintaan, joten täytynee yrittää kehittää jotain kotiympyröissä. Tosin pikkunäppärät kotitreenit ei paljoa poikien energiaa kuluta, melkeinpä päinvastoin...