Illalla treenattiin isommalla poppoolla squash-hallin parkkiksella. Minäkin sain raahattua itseni paikalle kun sää oli pitkästä aikaa poutainen ja pikku pakkasella. Tehtiin kaikki omat treenit mutta saatiin kivasti häiriötä toisista.
Meidän ohjelmassa oli seuraaminen jossa idarin asennot, tunnari ja luoksetulo.
Reetun seuraaminen muuten hyvää mutta muiden tekemisten tsekkaus katkaisi kontaktia aina välillä. Tehtiin kaikissa tempoissa ja paljon käännös+liikkeelle, käännös+seis jne. Vinkumista ajoittain, mutta kaiken kaikkiaan aika vähäistä. seiso-istu-maahan tehtiin hyvin.
Tunnarissa joko navakka oikealta tuleva sivutuuli teki tepposet tai sitten kyseessä oli vain hosuminen. Kapulat olivat rivissä ja oma oli toinen vasemmalta. Reetu hyöri hieman aluksi parilla ekalla kapulalla, mutta alkoi nopeasti työskentelemään intensiivisen ja hyvän näköisesti, mutta niin vain nappasi kaikista vasemmanpuolimmaisen. Uusi lähetys heti luovutuksesta ja nyt toi oman. Vein kapulan uudestaan ja nyt laitoin toiseksi oikealta. Reetu jatkoi erittäin hyvän näköistä työskentelyä ja oma nousi nyt varmasti.
Luoksetulossa otin vain seisomisen. Vauhti oli Reetulla kova ja vaikka reagoikin seiso-käskyyn heti, venyi pysähdys jonkin verran. Otettiin uudestaan ja tämä oli identtinen kopio aiemmasta yrityksestä. Vapautin ruualle. Venymisen syynä saattoi olla se että olin palkannut Reetua seuraamisessa patukalla ja se oli taskussani. Tämä on ainakin aiemmin aiheuttanut stopin venymistä.

Aake kävi tänään turhan kuumana, se äänteli (minkä se siis tekee vain ollessaan erittäin turhautunut tai erittäin kierroksilla) seuraamisen alussa, mutta onneksi parilla napakalla kiellolla lopetti sen. Seuraaminen oli vireeseen nähden hyvää, vähän edisti mutta vasemmat käännökset teki siihen nähden hyvin. Myös Aaken kanssa otettiin kaikki tempot ja paljon "vaikeita" liikkeelle lähtöjä ja pysähdyksiä. Idarista otettiin vain seiso ja istu ja totesin että seisoa Aake osaa mutta istuminen oli jotain aivan uutta... Milloin seisoi, milloin meni maahan, mutta istua ei osannut vaikka miten autoin. Taas näitä päiviä. Tämä kyllä johtui liioista kierroksista, ei taas maltettu kuunnella mitä sanottiin vaan pistettiin arpajaiset pystyyn. Yhdessä vaiheessa ei suostunut pysähtymään ollenkaan vaan käskyjä antaessani vain kipitti kahta kovemmin sivullani, enkä voinut enää muuta kuin nauraa siinä vaiheessa. Ainakin tuli nähtyä että Aakella on vahva sivulla pysyminen vaikka ohjaaja tekisi minkälaisia mutkia ;).
Tunnarin laitoin Aakelle toiseksi oikealta ja tänään Aake näytti sitä vanhaa tuttua, vankkaa osaamistaan. Todella hienoa työskentelyä kapuloilla ja oma nostettiin varmasti.
Luoksetulossa vauhti oli hieman laiska, laukkasi toki, pysäytys kom sii kom saa. Otettiin uudestaan ja nyt sekä vauhti että stoppi hyvät. Vapautus ruualle.