Wohoo, hallikausi korkattu, oon tosi ylpeä itsestäni... Eli sama juttu kun edellisessä, lupaan tulla kirjoittamaan selonteon. Joskus.

No niin, nyt on 'joskus':
Tarkoitus oli taas vain kokeilla "hautumassa" olevia liikkeitä, miten ne ovat muistissa vai ovatko ollenkaan. Lämmittelyksi idari, sitten hyppynouto puulla ja kaukot.
Reetulla keskittymisongelmia läheisen a-esteen vuoksi, idarin yksi sivu meni aivan sitä hipoen joten hinku esteelle oli kova. Asennot otti kuitenkin ok mutta seuraaminen siis kehnohko.
Hyppynoudossa lähetin viiveellä ja ensimmäisellä kerralla Ellun huutelemat 'käsky, käsky' saikin Reetun liikkeelle. Palkkasinkin sivulla pysymisestä ja lähetin noutoihin vasta usean lo:n käskyn jälkeen.
Kaukot Reetu teki "täydellisesti", eipä löydetty mitään huomautettavaa.

Aakella idarissa taas arpajaispäivä istumisen kohdalla. Ja arpajaiset ne oli minullakin kun piti keksiä että millä äänensävyllä herra tällä kertaa toimisi. Seisominen ja maahanmeno siis ok, istumisessakin päästiin parin kerran jälkeen yhteisymmärrykseen. Mukaanotot tein pysähtymällä ensin viereen.
Hyppynoudossa myös Aakella ensin malttamisongelmia, palkalla maltti löytyi ja noudotkin olivat hienot.
Kaukot tehtiin treenin määrään nähden ihan ok, odotin että ongelmia olisi ollut enemmän. Kerran tai pari arpoi asentoa, eikä edistänyt paljoakaan. Hyvä suoritus Aakelta.