Tai ei me sentään itse ampumaradalla oltu, joku tolkku sentään minullakin Hymy, vaan siinä parkkipaikalla. Lunta oli sen verran että kapulat näkyivät juuri ja juuri.

Tänään testasin josko Aake muistaa mitä tarkoittaa ohjattu nouto. Hyvin muisti! Annoin sen luonnollisesti katsoa kapuloiden viennin ja aloitin vasemman noudolla. Sen verran Aake näin äkkiseltään hämääntyi tai sitten lunta oli sen verran paljon että oikean puoleinen näkyi paremmin - niin tai näin - että ensimmäistä kertaa merkiltä lähetettäessä lähti oikealle. Seis + lisäohjaus ja haki varman oloisesti vasemman. Otettiin vasen vielä uudestaan ja nyt ei epäröinyt suunnasta. Aake sai edelleen nähdä kapuloiden viennin ja nyt puolestaan otettiin oikea. Ei epäröintiä vaan lähti varmasti osoitettuun suuntaan. Sitten lähetin uudelleen vasemmalle, enkä tässä välissä käynyt viemässä kapulaa vaan lähetin Aaken suoraan luovutuksen jälkeen. Ei ongelmia, kapula tuotiin vakuuttavasti ja vauhdilla. Myös kaikki merkit olivat varmat ja nopeat.

Eli kuten näkyy, minulla on tällä hetkellä aikaa ja tarmoa (ainakin kun vähän potkii...) tehdä Aaken kanssa jotain ja myöskin aikaa kirjata tänne näpertelyjämme. Katsotaan kuinka kauan tätä kestää, lähinnä pelkään että aikaa tänne kirjoitteluun ei riitä. Mutta katsotaan kuin käy.