Koirapuiston viereinen parkkipaikka olikin onneksi ehditty aurata eilisen lumituiskun jälkeen, mutta huonona puolena olikin sitten jonkinmoinen liukkaus. Paikoitellen piti siis mennä kieli keskellä suuta.

Aloitin pienellä seuraamisella ja ennen kaikkea askelilla vasemmalle. Tänään ne eivät oikein ottaneet sujuakseen koska a) liukkaudesta johtuen meikäläisellä oli aika ajoin vaikeuksia hallita jalkojaan ja b) Aaken kierrokset oli vähän turhan korkealla tällaiseen "tarkkuustreeniin". Edelleen ongelma on vasta kolmella askeleella, kahden askeleen siirtyminen menee ok - ainakin toistaiseksi *koputtaa puuta*.

Luoksetuloa tehtiin sekä takaa että edestä palkaten, haettiin optimaalista vauhtia suhteessa stopin nopeuteen. Otettiin sekä pysähdyksillä että läpijuoksuna mikäli pyrki ennakoimaan. Kovin kovaa vauhtia en tietenkään edellyttänyt liukkaudesta johtuen.

Paikalla olo tehtiin ryhmässä, Aake istui 2+ min varmasti.

Mennessämme ohjattuun, siellä olikin vasen kapula (pieni) valmiina, joten ei kun menoksi ja hyvinhän se meni! Perään pelkkä merkki ja vauhdikas. Vein Aaken auton taakse odottamaan kun vein kapulat paikalleen, tosin kurkkimaan se sieltä tuli kun kaveri teki merkkiä vieressä ja pallokin lensi. Pienen islantilaisen kestokyvylle liikaa Nauru. Merkille meno vauhdikas ja nouti varmasti oikean. Väliin pelkkä merkki -> ok. Sitten lähetys vasemmalle, kaikin puolin hieno suoritus, hieman katseli keskelle mutta koska keskimmäistä kapulaa ei ollut, ei tullut mitään häröjäkään. Vielä pelkkä merkki perään ja edelleen vauhtia riitti.

Tehtiin uusi paikalla olo ja Aake istui edelleen 2+ min varmasti. Loppurupattelujen (tästä se marttakerho alkaa...?) aikana tein askelsiirtymisiä vasemmalle ja se paketti hajosi kolmannella askeleella. Hmm, olisi ehkä syytä miettiä omia askelkuvioitani ja vähän steppailla ilman Aakea että pääsisin jyvälle jalkojeni tekemisistä...