Aluksi suuren suuret onnittelut Reetulle, joka täytti viikko sitten lauantaina täydet kymmenen vuotta! Aika menee aivan siivillä, en voi käsittää että Reetukin on jo noin vanha... Samu oli muistanut päivänsankaria kakulla, kiitos "leipurille", oli varmasti Reetun mieleen!

Myös Ruotsin matka saatiin kunnialla käytyä ja mukaan tarttui, kuten tarkoituskin oli, upouusi Variocage -häkki volkkarin takaluukkuun. Brommassa oli huiman paljon halvempaa kuin Suomen tarvikeliikkeissä, häkki maksoi vajaat 350€ kun Suomessa 422€ ja Plaque Off -purkkikin irtosi 15 eurolla kun täällä saa pulittaa yli kaksikymppiä. Skuti ja Aake viettivät sillä aikaa vip-lomaa koirahoitolassa, sattuivat olemaan osan aikaa ainoat asukit joten pääsivät touhuamaan koko rahan edestä ja vähän enemmänkin. Kiitos Päiville hyvästä hoidosta.

Koemakailut ennen häkin autoon asentamista...

ja asennettuna autoon. Kyseessä on pienempi enkel/single -häkki. Vähän piti laittaa korotusta häkin pohjan alle että sai venytettyä häkin mahdollisimman pitkäksi ja että ovi silti aukesi ottamatta takaluukun kynnykseen kiinni.