Tänään keskityin seuraamisessa vireen nostamiseen. Tehtiin aika pitkä seuraaminen mutta myös paljon vapautusta palkalle oli tarjolla. Mentiin kaikissa nopeuksissa ja vapautin aina erityisen hyvästä tekemisestä. Sekaan otettiin myös s-i-m mitkä menivät hienosti ensimmäisen istumisen arpomista lukuunottamatta.

Ruutu tehtiin oikealle ja olin laittanut luoksetulon merkit tyrkylle (vähän turhan vaikea tähän saumaan...?). Ensin yritettiin tyhjään ruutuun mutta Aake oli bongannut luoksetulon merkit ja pyrki hanakasti niille. Sain seis+lisäohjauksilla sen kuitenkin sinne minne piti. Tämän jälkeen tehtiin läpijuoksuja muutama ja ne menivät ok. Aake -parka on niin fiksoitunut ruokapalkkaan ruudussa, että vaikka siellä oli namin lisäksi lelu, ihan siinä namin kyljessä, ei se reppana taaskaan ymmärrä ottaa lelua ennen kuin sitä käskee tekemään niin... Onhan sitä lelullakin palkattu mutta se taitaa olla unohtunut tämän meidän lyhyehkön treenitauon aikana Viaton.

Muutoin viikon aikana on edelleen keskitytty Aaken hoksottimien käyttöön tai niiden mahdolliseen löytymiseen. Kun tarkoitus on kuitenkin pääasiassa saada Ookkelta energiaa kulutettua, niin olen ottanut sen linjan että en houkuttele sitä vaan temput opitaan - jos opitaan - ihan tarjoamisen kautta ja siitä naksuttelemalla. Piuhat tuntuvat olevan pitkät mutta kyllähän Aake jo pyöriikin!