Koska viikonloppuna muutettiin lopultakin omaan taloon, ei minulla luonnollisesti ole ollut kauheasti aikaa treenailla. Tänään kuitenkin "ahkeroin" sen verran pihalla puunkaatohommissa että pystyin tekemään siinä sivussa muutaman tunnarin ja useamman luoksetulon seisomisen. Tunnarit meni ihan jees, Aake oli koko ajan kartalla missä mennään ja mikä liike on kyseessä. Haistelu ei ollut vieläkään systemaattista vaan haisteli yhtä sieltä ja toista täältä aivan randomina. Mutta omat nousivat kuitenkin joka kerta eli eteenpäin mennään.

Luoksetuloissa vauhti oli koko ajan hyvä eikä ennakoinut, vaikka tosiaan tehtiin useampi samanlainen toisto. Palkka oli minulla joten pyrki välillä venyttämään pysähdystä mutta kun se ei tuottanut tulosta niin seuraavalla yrityksellä aina teki hienon stopin. Tai sitten en vain pystynyt karjumaan pysäytystä riittävän kovaa moottorisahan pauhun yli.

Aake on aivan onnensa kukkuloilla kun on saanut kekkuloida pihalla monta päivää. Osallistuu tosi ahkerasti kaikkiin puuhiin eikä ainakaan vielä ole hoksannut että pihan ympärillä ei ole kunnon koiranpitävää aitaa - vielä. Skutikin ulkoilee ahkerasti, tosin sitä pidetään oman turvallisuutensa vuoksi pitkässä liekassa ettei lähde harhailemaan ja eksy, kuuro kun on.