Tänään halusin kokeilla miten Aake löytää ruudun ja ohjatun vähän pidemmassä ruohossa. Ei me missään heinikossa oltu, mutta ei ruoho mitään golfkenttämittaakaan ollut. Lisäksi meitä häiriköi läheisessä puussa mekkaloiva naakkakolonia, mutta kiitos ahkeran treenaamisen aikoinaan Maijun kanssa Salon jätevedenpuhdistamon "lintuhelvetissä", Aake ei liiemmin niistä välittänyt (vaikka muussa tilanteessa naakkojen jahtaaminen on Aaken mielipuuhia).

Ruutua oikealle, itse ruutuun menot hyviä, mutta jälleen Aake halusi oikaista merkin ja jäi jo hyvissä ajoin ennen merkkiä seisomaan. Toisella käskyllä meni kyllä sitten merkille asti. Tällä kertaa en laittanut palkkaa merkin taakse koska ensimmäisellä kerralla ruudussa kävi hieman tsekkaamassa oikean laidan merkkejä. Ei kuitenkaan jäänyt sinne ihmettelemään vaan hakeutui hyvin keskelle, missä suorapalkka oli odottamassa. Vielä toinen suorapalkalla ja sitten tyhjä ruutu. Se meni hienosti. Ja vielä vahvistukseksi yksi suorapalkalla. Täytyy miettiä että ottaako merkin kanssa riskin ja käyttää treenatessa siellä välillä palkkaa ja siten mahdollisesti myös ruudussa Aake käy merkeillä, vai ottaako riskin että se ei mene merkille asti ja mahdollisesti ei korjaa asiaa toisella käskyllä...

Ohjattua oikealle, missä kapula oli koivun katveessa. Palkka odotti vasemmalla puolellamme joten odotettavissa oli että se tulisi häiritsemään. Merkit hyvät, ekalla meinasi väkisin taas hakea vasemman. Sain kuitenkin ohjattua oikealle. Palautus nopea. Toisella kertaa empi myös hieman, mieli teki vasemmalle mutta haki kuitenkin oikean. Kolmas kerta sitten mentiin suoraan hakemaan oikeaa. Kapula oli vähän hankalasti kun oli puun varjossa, mutta onnistunut treeni kuitenkin.

Lopetettiin kaukojen seiso-maahan-seiso ja Aake vaihtoi asennot ripeästi ja malttoi odottaa käskyjäni eikä ennakoinut.