Olin pohdiskellut ruudussa maahanmeno-ongelmaa koko päivän siivoillessani ja muistelin että miten olinkaan aikoinaan ratkonut tätä ah, niin vaikeaa ruutuasiaa Aaken kohdalla. Kun sitten sain palautettua mieleeni että millä tavoin olinkaan saanut homman kulkemaan (omaa blogia ei kannata lukea...), halusin lähteä kokeilemaan asiaa käytännössä.

Aloitettiin kuitenkin ihan perusseuraamisella normaalissa ja hitaassa käynnissä ja se sujui hyvin. Idarikin tehtiin ja asennot otettiin arpomatta. Hyvä. Tehtiin vielä sellainen back to basics -harjoitus missä vahvistin nopeaa maahanmenoa. Pitää yrittää ottaa ohjelmaan tämmöinen vähän useamminkin ja kaikkiin asentoihin.

Ruutua tehtiin merkin kanssa ja ilman, välillä palkka ruudussa ja välillä ei. Jos palkka oli ruudussa niin sitten riitti että seisahtui ruutuun, ellei ollut niin sitten piti mennä maahan. Nopsaan Aake hoksasikin että kun palkkaa ei ollut niin silloin kannatti alkaa menemään omin päin maaten. Jes, juuri tätä hainkin. Kokeessa on sitten vain minusta kiinni että pysytyn käskyttämään niin että näyttää siltä että maahanmeno tapahtuu käskystä, ei omin päin. Tai siis teoriassa on vain minusta kiinni... Treenin lopetus edelleen kaukojen seisomisaloitukseen, tämä ok.