Ajeltiin tiistaina Raumalle treenaamaan "tyttöjen" kanssa, kenttänä oli kirkon viereinen hiekkakenttä. Tein aika monta ruutua, sillä Aakella oli ongelmia merkille menon kanssa. Ruutu veti taas niin valtavasti puoleensa ettei se olisi millään malttanut mennä merkin kautta. Palkkasin merkiltä ja laitoin jopa palkan merkin taaksekin, mutta eipä sillä juuri ollut vaikutusta. Jätetyn palkan se ignoorasi ensin täysin ja sitten meni haistelun puolelle.

Tehtiin täysi istuminen ja tänään Aake istui ok. Harjoiteltiin myös paikalla makuun ylös/alas menoa vuorotellen ja viiveellä, tässä Aake reagoi ajoittain lo:n maahan-käskyihin. Taisi olla aika hämillään koko koira, mitä ihmettä tämä tällainen on. Yksi luoksetulo tehtiin stopeilla ja tunnari myös, kumpikin olivat hienot. Välillä otettiin myös pätkiä seuraamista. Lisäksi tehtiin yksi ohjattu vasemmalle, ruudun suuntaan, kun edellisen koiran jäljiltä siellä oli sellainen valmiina. Merkiltä Aake lähti ensin kohti ruutua mutta upeasti etsi katseellaan kapulaa ja kun huomasi sen niin kävi hakemassa varmasti. Hienoa Aake!

Tämä oli taas pitkä treeni eli Aake oli koko ajan kentällä tai sen laidalla odottamassa, mutta siitä huolimatta sillä motivaatio pysyi ihan hyvin. Ei ollut supertäpinöissään, mutta ihan riittävästi.