Parin viikon tauon jälkeen pääsimme vihdoinkin Aaken kanssa treenaamaan. Saimme samalla töppäilymme videolle kun meillä oli kameramies harjoittelemassa ensi viikonlopun paimennustaipparia varten.

Niinpä tehtiin vähän kaikenlaista, mutta milloinkas me ei... Aloitus metallin tasamaanoudolla. Heitin (pienen) kapulan lähelle merkkiä ja Aake kävikin ensin merkillä, mutta korjasi ihan itse ja jäämättä merkille tönöttämään nappasi kapulan ja palautti sen ripeästi. Tämän jälkeen seuraamista, normi ja hidas. Normaali vauhti meni hyvin, hitaassa edisti hieman. Hmm, ennen hidas on ollut paras tempo Aakelle, mutta nyt alkaa vaikuttamaan siltä että siitä on tulossa huonoin nopeus...

Muutama ruutu vasemmalle, ensin suorapalkalla, sitten tyhjä ruutu ja taas suorapalkalla. Merkille menot kaarevia, mutta meni kuitenkin ripeästi ilman mutinoita aivan merkin viereen. Ruutuun menot vauhdikkaita. Kiersin kerran myös kuvion. Ohjattu melkein "satakuntalaisittain" ja kapulat olin vienyt jo aiemmin valmiiksi. Haettiin edelleen oikeaa ja taaskin olin ikävä ja laitoin kapulan koivun katveeseen. Tämä ei hämännyt Aakea vaan oikea tuotiin vauhdilla ja varmasti. Lopetus orjallisesti kaukojen seisomisaloitukseen, se ok.

Kameramies teki kuvauskokeiluja, joten materiaalista ei taida olla julkaistavaksi mutta mielenkiinnolla olen katsonut tekemistämme ja ennen kaikkea omaa toimintaani.