Viimeiseen asti mietin että onko mitään järkeä lähteä Aaken kanssa kokeeseen kun on helle ja koska Aakella on nyt pasmat aivan sekaisin näiden treenien vuoksi. Lähdin kuitenkin kun en kehdannut taas perua saman järjestäjän koetta (kesäkuussa jouduin perumaan). Ajatus oli että katsotaan toimiiko Aake ja jos toimii niin sitten mennään kaikki liikkeet läpi, ellei, niin sitten keskeytän kokeen johonkin sopivaan kohtaan että pääsen palkkaamaan sen hyvästä suorituksesta. Ja niinhän siinä sitten kävi että keskeytin kokeen.

Aloitettiin istumisella ja Aake oli ihan muissa maailmoissa kieli roikkuen. Ajattelin että on ihme jos Aake istuu koko kaksiminuuttisen ja eihän se istunut. Minuutin jälkeen oli mennyt maaten. Tästä siis nolla. Paikalla makuu sujuikin sitten kympin arvoisesti, ei edes kuumennut alas/ylös aikana. Se olisikin vielä puuttunut että tämäkään ei olisi onnistunut :).

Seuraaminen oli hyvää, minun mielestäni vähän flaatia mutta kuitenkin oikein hyvää, ysin arvoista. Samoin idari meni hienosti. Luulin nähneeni silmäkulmasta että istumisessa meni maahan mutta istuihan se! Ysi tästäkin. Luoksetulo oli yllättävä, Aake lähti kuin tykin suusta ilman aikomustakaan seisahtua, ei edes korvat heilahtaneet kun annoin käskyn... Maahan meno oli sen sijaan varmaan paras ikinä. Tästä siis viitonen. Ruutu oli ihan katastrofi. Merkki hyvä, samoin ruutua kohti juoksu, mutta sitten Aaken eteen tuli vanha peikko, epävarmuus. Hyvä ja varma ruutu on valitettavasti jälleen muuttunut alkuaikojen epävarmaksi ruudun ympärillä pyörimiseksi *hakkaa päätänsä seinään*. Nytkin siis muutama metri ennen ruutua kiersi sen sivuun, mietti hetken ja meinasi lähteä luoksetulon jätölle. Seis+ohjaus -> meni ruudun takamerkin ohi nuolemalla ja takaa ulos. Hyöri ja sattumalta osui ruudun sisään, mihin vasta toisella käskyllä maahan. Loppu sujui ok. Nolla siis tästäkin. Yllätyksekseni Aakella oli kuitenkin kaikesta huolimatta koko ajan hyvä into, joten näin jälkeen päin harmittaa etten keskeyttänyt jo tähän - tai luoksetuloon. Liikkeet olivat kuitenkin tästä poikki ja odotellessamme uutta vuoroamme Aaken vire laski huomattavasti. Onneksi tauon jälkeen seuraavana oli Aaken hyvä liike (kop kop kop) eli ohjattu ja päätin jo etukäteen että tähän lopetetaan. Ohjattu olikin hyvä, hieman vauhtia olisi voinut olla enemmän, mutta muuten hieno ja siihen oli hyvä lopettaa.

Tuomarina oli Reijo Hagström ja hän(kin) luuli Aakea suomenpystykorvaksi.