Minulla ei ollut Aakelle mitään sen kummempaa plääniä tehtynä, ajattelin vain että paikalla istumisen evvk-meininkiin voisi ryhtyä (yrittää) puuttumaan ja sitten lisäksi jotain helppoa ja mukavaa.

Aloitettiin täydellä paikalla istumisella ja päätin kokeilla mikä vaikutus Aakeen olisi sillä että vien palkan piiloon mukanani ja sitten vapautan Aaken sinne. Aake istuikin hyvin, pää vähän pyöri mutta selvä ero oli siinä että se istui koko ajan korvat skarpisti pystyssä eikä rentona sivulla roikkuen. Paluun jälkeen vapautin sen palkalle. Ensi kokeilulla tämä systeemi vaikutti jatkokokeilujen arvoiselta.

Sitten tein pari ihan alkeisruutua eli vietiin suorapalkka yhdessä. Ekalla kerralla vein Aaken merkille ja siitä ruutuun, toisella kerralla lähetin merkille -> ruutuun. Nämä menivät ok ja tarkoitushan on vain vahvistaa etureunasta sisään menoa. Tämän jälkeen lyhyt seuraaminen, meni vähän keskinkertaisesti.

Lopetettiin uuteen istumiseen, nyt aika oli minuutin verran. Tämä sujui kuten aiemmallakin kerralla, jatkamme siis kokeiluja tällä systeemillä.