Pitkästä aikaa tuli lisättyä kuvia Picasa-albumiin, lisääkin olisi kuluneelta kesältä kun vain saisi aikaiseksi siirtää koneelle ja nettiin.

Aake toipui sulfakuurista, silmien rähmiminen loppui muutaman päivän kuluttua kuurin loppumisesta. Tajuttomana nukkuminenkin loppui kuurin jälkeen, toki se iän vuoksi nukkuu paljon mutta ero oli selvä. Mutta ei se aivan oma entinen itsensä ole. Tammikuussa pitäisi käydä kontrolliverikokeissa, pelottaa. Se on alkanut ärisemään Rafalle ajoittain jopa melko aggressiivisesti. Vikaa on Rampessakin, joka taas hormonihuuruissaan (kyllä, taas on juoksunarttu kulmilla...) käy lupsuttelemassa Aakea ja ellei sitä niin sitten käy tuuppaamassa tassulla tai näykkää kupeesta kun yrittää saada Aaken takaa-ajoon. Ei varmasti tunnu hyvältä kun on nivelrikkoa ja ties mitä muuta kulumaa.

Tänään pojat sitten ottivat kunnolla yhteen myyräjahdissa. Rafa käy noissa tilanteissa hieman kuumana ja onhan se muutenkin tietyistä asioista resurssiaggre. No, pojat alkoi ottamaan toisista mittaa ja kun nostin Rampen pois Aaken päältä hyökkäsi Aake vielä kerran ja tokkasi Rafalle reiän ranteen yläpuolelle. Taisi Aakeen sattua painimistilanne aika paljon kun noin tosissaan oli. Reikä on siisti, putsasin ja laitoin voidetta, seurataan josko pitää hakea ab-kuuri. Omissa käsissä olleet siistit reiät on aina parantuneet ilman lääkäriä.