Koulutusten jälkeen jäin taas Aaken kanssa treenaamaan. Lauantaina on kisat, joten nyt ei kikkailla vaan yritetään vetää liikkeitä rutiinilla. Aloitettiin hyvin lyhyellä seuraamisella, tämä ihan ok mitä nyt vauhtia vähän liikaa pitkän odottelun jälkeen. Idarin eka seisominen istuttiin, mutta tämä oli jälleen oma mokani kun annoin käskyn liian painokkaasti. Uudella yrityksellä seisominen ok, kuten istuminen ja maahankin. Luoksetulon seisominen hyvä, maahan meno vähän venyi - Aakella on nykyään sen verran kova vauhti tullessaan tämä selittänee osan.
Ennen ruutuun lähetystä otettiin ensin yksi pelkkä merkki, jossa vauhti 3/4 matkaa hyvä, sitten alkoi hidastamaan. Toinen lähetys merkille, mikä nyt hyvä koko matkan, josta jatko ruutuun oikealle. Lähti aluksi ikään kuin ohjattuun (takana oli kyllä kyynärvarren paksuinen oksa maassa) mutta seis+ruutu käskytyksellä korjasti hienosti ruudun läpi.
Nyt kyllä sormet syyhyäisi kokeilla pysäytystä, mutta yritän olla tekemättä niin ettei tule kokeen alle vahvistamatonta ruutua. Kokeillaan sitten kokeessa...
Odottelimme Maijun ja Miron treenin loppumista tekemällä kaukojen asentoja lähietäisyydeltä. Heti kun palkka on minulla, pyrkii Aake eteenpäin. Ei auta vaikken palkkaakaan sitä kädestä vaan heitän palkan sen taakse. Pitäisi vain aina tehdä takapalkalla vaikka ottaisikin vain metrin matkalta.

Lopuksi paikalla makuu Miron kanssa, joka sekä meni ensin maahan että nousi ylös - Aake malttoi odottaa vuoroaan hyvin. Itse makuu varma, yhden kerran korjasi hieman kyynärän asentoa pian jätön jälkeen ja heilutteli häntää Maijun häiritessä.