Tänään tehtiin vain "vauhtiliikkeitä", ruutu, hyppynouto ja ohjattu. Ruutu oli oikealle ja ohjatun kapulat olin laittanut valmiiksi siten että vasemman puoleinen oli tyrkyllä ruutuunkin mentäessä - samoin ruutu oli tyrkyllä ohjatussa.
Reetulla oli taas haukahtelupäivä, jostain syystä en ole jaksanut viime aikoina kauheasti puuttua yksittäisiin äännähdyksiin, kisoihinhan ei olla ainakaan näillä näkymin menossa. Eka merkki + ruutu hyvät, ruutuun mennessä kaarsi hieman kohti ohjatun kapulaa, mutta ei yrittänyt noutaa sitä vaan korjasi suunnan ruutuun ihan itse. Ruudussa ei mennyt takaosaan vaan jäi keskelle, johtui edellisestä treenistä. En ohjannut lisää koska oli kuitenkin aivan keskellä ja oli jo tehnyt hyvän ruutuun menon.
Hyppynoudossa metalli pyöri todella sivuun esteestä ja Reetu meinasikin ensin kiertää esteen. Otettiin lähetys uudestaan ja nyt hypyt mennen tullen hienot, kiersi todella hienosti paluumatkallakin esteen kautta. Myös itse nouto varma eikä asetellut kapulaa yhtään. Palkaksi sama patukalla.
Ohjattu ensin vasemmalle, kohti ruutua - tämä ei hämännyt Reetua vaan toi kapulan varmasti. Sama vielä oikealle, eikä siinäkään ongelmia.
Lopuksi ruutu vielä uudestaan, meni hienosti, palkaksi vein ruuan ruutuun.

Aaken merkki + ruutu hyvät, ei myöskään sekoittanut pasmojaan tyrkyllä olleesta ohjatun kapulasta. Meni ruudussa varmasti takaosaan.
Hyppynoudossa metalli haettiin hienosti, mutta palkaksi noudettavan patukan kanssa oli hieman malttamisongelmia. Varasti muutaman kerran ennen kuin malttoi odottaa lupaa - salaisesti olen kuitenkin iloinen tästä hyppyinnosta...
Aaken kanssa ohjattu vain oikealle. Oikealle siksi että vasen on sille vahvempi ja ruutukin oli lisähoukuttimena. Lisäksi Mortti oli paikalla makuussa oikealla. Merkki ok, mutta merkiltä pyrki ihan väkisin vasemmalle, palasi seis-käskyllä aina takaisin merkille. Muutaman kerran tarjosi vasenta ja kerran oikeaakin, mutta kun näki Mortin (parinkymmenen metrin päässä) niin meinasi ettei tuo voi olla oikea suunta. Lopulta käänsi riittävästi ja otti askeleita kohti kapulaa ja silloin hoksasi sen ja nouti varmasti. En ottanut tätä enempää, Aake ratkaisi dilemmansa hienosti ja meikäläinenkin sai ohjausharjoitusta.
Lopuksi vielä yksi ruutuun lähetys. Kävin hakemassa ruokakupin piiloon kainalooni, mutta ei Aakea niin vain hämätä ja se tiesi tasan tarkkaan mistä on kyse. Siispä merkkiä ennakoitiin hurjasti, pysähteli useampaan otteeseen ennen kuin pääsi merkille asti. Kutsuin takaisin ja lähetin uudelleen. Nyt meni kerralla mutta haukahteli. Ruutuun sen sijaan meni hienosti, takaosaan asti. Vein ruuan ruutuun.